1057'deki Luffy'i göremiyorsan, Allah'tan şifa diliyorum kardeşim.Sen Luffy'nin ölmesine cevap veriyor musun? @RedTeroR
1057'deki Luffy'i göremiyorsan, Allah'tan şifa diliyorum kardeşim.Sen Luffy'nin ölmesine cevap veriyor musun? @RedTeroR
Mantık kendisinin işine geldiğinde başvurduğu bir şey olduğu için kendisini muhatap alan birini bulamamasını normal karşılıyorum.Adam orada mantıklı bir şey yazıyor. Cevap veren yok. Mihawk'ın ödülü den bahsedenlere Crocodile ile Zoro'nun ödülünden bahsediyor. Cevap veren yok.
Katakuri donut yiyeceğine Croco gibi gazete okuyup gündemi takip etseydi o da 2M olurduKatakuri gelecek arclarda düzgün bir rol oynarsa o da ciddi bir ödül artışı alır.Tahmini 2 milyar üstüne çıkar.
Banlatmadan önce...Tiksav uyarsaydı bir üç ay ayarlardık sana da
Lütfü mütfü gibi kötü konular açıp tadımızı kaçırma.Sen Luffy'nin ölmesine cevap veriyor musun? @RedTeroR
Şimdi işi gülücük atmaya vuruyorlar baktılar cevap yok bizde atalım gülücük mademAdam orada mantıklı bir şey yazıyor. Cevap veren yok. Mihawk'ın ödülü den bahsedenlere Crocodile ile Zoro'nun ödülünden bahsediyor. Cevap veren yok.
Eski Savaş Lordları içinde ödülü 80 milyon olan da var 4 milyara yakın olan da. @Crocus un dediği gibi ödülleri Issho yazıyor sanırım.Aynen şu an ödül olayı çok kötü. Büyük trol yapıyor Oda. Benim de hoşuma gitmedi hiç.