Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

113. bölüm çok güzeldi. Juvia'yı tekrar görebildik,özlemişim. Ve Maşhima Sensei Simya Loncasını acaba nereye bağlayacak ?
Viernes'e bağlanacak çok büyük olasılık. Viernes Altın Ejderha Tanrısı, Simya loncasının adı ise Altın Baykuş. Bir de simya denilince akla ilk gelen iş, maddeyi altına çevirmektir. Bu şartlarda bir sürpriz olmazsa Altın Ejderha Tanrısı Viernes ortaya çıkar yakın zamanda.
 
115. müthiş bölüm kalplerimizi ısıtan mutlu bir aile tablosu ile, Gajeel ve Revi Piknikte temalı bir kapakla başladı. Bu sıcacık kapak gelecek olan muhteşem bölümün adeta habercisiydi.Tanrı Serana bizlere epeyce iyi bir şov sundu, çok zevkli bir bölümdü. Tanrı Serena Altın Baykuş tarafından ölmek üzere iken kurtarılmış ve onlara katılmış. Bu bölümde Maşima-sensei Tanrı Serena'nın hakkını verdi ve O, Gajeel'i tek yumrukta yamulttu. Gajeel gölge ejderhası ise karşılık vermeye çalıştı ama Tanrı Serena durur mu, durmadı ve durmadı ve Gajeel'i fena ezdi. Önümüzdeki bölümlerde Gajeel'den bir atak gelebilir ama Tanrı Serena müthiş gücü ve sempatik tavırları ile kalplerimiz çaldı yine. Bence kazanıp elinde küreyle birlikte ortamdan ayrılırsa daha güzel olur ki böyle de olabilir. İşigar'ın en güçlüsü nasıl olunurmuş görmüş olduk.

Tanrı Serena söz arasında İşigar'ın ne kadar zayıf olduğundan bahsederek Dünya'nın büyüklüğünden dem vurdu. Bu açıklamalar ile FT evreninin genişleme potansiyeli ve gelecek serilerin barındırdığı olasılıklar ile heyecan dorukta.
 
Lan bu seri nereye gidiyor cozemedim. Adam isin seyini cikardi iyice. Bence ango yu yenen kahramanin, anti muhabbeti harici zorlanmasi gerekmeyecekken, her cikan dusmanda sacmaliyorlar mal suruleri olarak. Lan bu ango piskobat degilmiydi. 400 yil once hepsinin icinden gecen falan filan. Tamam yan seri yapiyorsunda az bozutma lan. Yok dunyada burasi zayif kalmista yok oyda, yok buyda. Ana seride o evrenin 2 en tepe dusmani gorduk bitti, gidipte bunlari yeni gelenlerin yaninda cop muamelesi yapma. Erzanin anasini bile tuhaf bi hale soktu. Hadi oldu gitti falan filanda... Bu seriye asiri kizmaya basladim iyice. Onca kizilan seri icinde bence hepsinin toplami, sovulecek seri bu. Tepe yi gosterip az bozutma yada dragon ball gibi zorlamada olsa uydur biraz ucundanda olda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık