Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

“Enmalı zoro king’i yaralayamadı” mitini bırakın artık. Enma burda da zoro’nun elinde:

Elinde olması, haki emme gücünü kullandığı anlamına gelmiyor. Zoro’yu en çok şaşırtan şey şu saldırının işlememesi oldu:

Tepkisi burda:

Elinde enma yok bile. “Bu en güçlü saldırılarımdandı. Nasıl işlemez?” diyor. Dövüşte attığı en sağlam saldırı bu yani.

Shishi sonson gözünü beyazlatmış. Bunun bi tık üstü rengoku onigiri’ydi o ya kan aldı ya da sadece yere düşürdü King’i. Aşmaya baya yakın yani.

Sanzen sekai veya ashura bu savunmayı aşacaktı belki de. Ama dövüşü bitirmesi gereken saldırı anca çizik atıyorsa o dövüşü zoro kaybeder zaten. Bu yüzden King’in gücünü çözmeye çalıştı.
 
law ve kid imparator seviyesine çıktı ama sağ kolları henüz imparator sağ kolu seviyesine çıkmadı bence.

zoro bile en son king'e kral hakili vuruş yapmamış olsa, o da sağ kol seviyesine çıkmadı derdim. zoro killer'dan bir powerup önde şimdilik. killer'ın en büyük dezavantajı smile yemiş olması bence. yoksa bana göre tek kılıç>iki kılıç>üç kılıç. kılıç sayısı arttıkça güç düşüyor. hawkins'te boş adam değil. onunda bir komutan gücünde olduğunu düşünebiliriz.

oda herkesin gücünü arttırmak yerine zirvedekilerin gücünü kıstı. bir nevi bütün eski karakterler güçlenmeden seviye atlamış oldu.
 
Zoro’nun rakipleri eziklenirken Luffy’nin rakipler yüceltiliyor o da işlerine geldiği zaman.Daima haklının yanında olurum.
Luffy>Zoro

Luffy'nin rakipleri>Zoro'nun rakipleri. Acı gerçek.
Daha önce cevapladigim olay zaten kan alma mevzusu ayni şeyleri yazmama gerek yok
Daha önce de yanlış cevapladın zaten problem orada.




Yeteri kadar güçlüysen hasar atarsin, Marco'nun olayi da o en kötü ihtimal ile Marco'nun kullandigi skilli Zoro'nun kral hakili slashindan ve kral hakisiz saldirilarindan üst tutarsın var olanda bu zaten Marco saldırı gücüyle ön plana çıkmadı diye Marco'yu saldırı gücü olarak diğerlerinden geri tutmanın mantıklı bir tarafı yok direkt King ve Queen gibi tanklara attığı hasar bunu haksız çıkarıyor
Queen dediğin tanka Chopper bile yeri gelince hasar verebiliyor onu söylemek lazım. Queen zarar verilemeyen birisi değil. Ha keza base Sanji de hasar vermişti. Adam antik zoan iyileşmesine sahip olduğu için darbeleri diğerlerine göre daha iyi iyileştiriyor ama King kadar tank birisi değil.

Ki King bile zarar alması imkansız bir tip değil. Aramaki sarmaşıklarla delmiş adamı.


böyle mantık mı olur yav Whcl Luffy ile Çatı Luffy arasında bile az çok fark var başka şeylerle gelelim
Çatı Luffy ile King/Queen ne alaka :D Çatıdaki ileri silahlanma kasmış Luffy Kaido'nun 6-7 atağını üst üste tanklamış birisiydi. King ve Queen'den daha dayanıklı bir isimdi açık ara.


sen performanstan bahsediyorsun handikap durumu vsye başlamadan önce kullanıcıların aldığı eksi/dezavantaj değil mi Killer'ın 2 silahından 2'side yok Zoro'nun 3 silahından biri eksik gerisi beni ilgilendirmiyor yok zoro tek atmış yok killer tek atmış zaten Zoro isimli skill ile tek atarken Killer isimsiz skill ile Zoro'yu bayıltıyor
Zoro'yu hazırlıksız yakalamış Killer'dan bahsediyorsun işin başında farkında mısın bilmiyorum. Kaido da Oden'i yardımla bayıltırken isimli atak söylemedi ne değişti. Zoro'nun 2 kılıçlı haliyle 3 kılıçlı hali arasındaki büyük bir fark var. Aynı Zoro normalde almayacağı darbeyi almış, karşısındakine de en güçlü 2 tekniğinden birisini bile atmamış.

Daha fazla gücü kısıtlanan taraf Zoro. Daha fazla handikapta olan adam da onu. Zoro Killer'ı hazırlıksız böyle bir saldırı yapsa sonucunu tahmin etmen lazım.


yine yanlış iş abicim @Montana da diyor 100'de 2 yap onu
Daha da vahim o zaman durum desene :D

silahlanması az çok katakuri'ye denk işte ki sağ kol seviyesini konuşuyoruz illa sağ kol seviyesi diyorsak Wano başı Luffy'i de bunlardan geride tutmaya gerek yok
Silahlanması Katakuri'ye denk falan değil. Son roundta bile yumrukları çarpışınca acıdan inleyen bir Luffy var. Kata silahlanma spesyalisti birisi bile değil üstelik. Nasıl sağ kollardan geride olmuyor silahlanması adamın. Kata'dan geride gayette.




parametreler farklı desende retcon yediğini kanıtlayamazsın ki öyle bir durumda yok kınlarda zaten iyi silahlanma var ryuo biliyorlar bu durum onu belki direkt olarak Kata ve Wano başı Luffy'nin ilerisine atar :)
O yüzden mi gökyüzü adasından düşüp sadece başım ağrıyor diyen adam Law'ın attığı kayalara acıdan çığlık atacak ,metallarle ezildi diye ağlayıp sızlanacak hale geldi :D

Kınlar Dressrosa'daki Luffy'den af dilenecek karakterler Kaido'yu yaraladılar silahlanmalarından ötürü. Luffy'den daha mı güçlülerdi hayır net geridelerdi. Fark şu adamların/Killer'ın/Law'ın elinde anahtar öyle çelik kapıyı açmaya çalışıyor. Luffy'nin elinde anahtar yok dümdüz tekme tokat girişerek aynı kapıyı açmaya çalışıyor.


sonuç olarak hasar atabildi mi atabildi ? içten hasar vurması sayesinde veya saf fiziksel gücüyle veya haxlarıyla sonuç olarak bu saldırı gücü olayını değiştirmiyor Law'da da aynı durum var içten hasar atıyor saldırı gücü Kaido'ya dıştan hasar atan kişilerden zayıf mı olmuş oluyor
Kaido'nun sert derisine hasar veremedi adam. İçten vurabilen tekniği oldu için vurdu. Dışardan zarar verebilseydi farklı konuşulabilirdi. Adamın olayı deriyi egale edip hasar vermek. Kaido değil rakip farklı birisi olsun. Kinemon Dof'a karşı af dilenecek iken, Rosa Luffy Dof'u dövebilen bir adam. Kinemon ise Kaido'ya zarar verebildi içerden vurabildiği için. Olay bundan ibaret. İçten hasar verenler zayıf demedim üstelik.


tekniklerde mevcut güce dahil oluyor üstte de yazdım zaten içten hasar atabilmesi veya çeşitli teknikler ile hasar atabilmesi sonucu değiştirmiyor gerçek bir savaşta asıl kriter hasar atıp atamaman olur ne yolla yaptığın değil
Kinemon tekniklerinden bir tanesini denk getirerek Dof'u yenemez. Rosa Luffy ise Dof'u yenebildi. Daha bir şey anlatmaya gerek yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık