Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Yan yana çizilmiş işte bunun Kid Law ve Luffy'nin ayni anda yan yana çizilmesinden cok farki yok zaten o panelde Killer Zoro'ya eş değer hız sergiliyor hız olarak sag kol seviyesi icin yeterli ki hızıyla öne çıkan bir karakter hawkins'e ne seviye bicersin bilmiyorum da adam bildigin Hawkinsi çerez niyetini aliyordu
Hawkins uçan altılı kalibresindedir işte. Oven, Page One, Sasaki o tipler.

Luffy, Kid ve Law kaptan olduğu için yan yana çizildiler ikiside Luffy kadar ön plana çıkamadı hatta çatı dövüşünde ikisinin toplamı bile Luffy kadar iş yapmadı.
 
King Kata'dan çoğu konuda geride bir isim. King ise Killer'dan her konuda önde bir isim.



Killer karşısındaki Zoro normalde almayacağı darbe alıp dövüşe devam eden+2 kılıçlı+Ashura kullanmayan bir Zoro'ydu. Killer'dan net daha handikaplıydı.



Kaido'yu h.haki bilinçsizce eklemeden önceki Zoro'da kesti enmayla birlikte. Üstelik derisinin sertliğine rağmen. Killer gibi içermeden kesmedi üstelik. O Zoro'nun da King'e karşı performansı belli. Hawkins de bu lig için adamdan sayılmayacak birisi.


Ne demek olduğu bariz. King alev modundayken kimseden hasar almaz diye bir şey de yok. Hem Marco'nun tekmesi, hem de Purgatory Onigiri tekniği ile Zoro bu adamdan bu moddayken kan almayı başarmış kişiler.



Zoro çatıda enmaya yüklenmeden önce Kaido'ya onigiri deneyip hasar bile veremedi. Kendisi sonrasında enmaya yüklenmeliyim dedi. Kaido'ya ilk hasar verdiği tatsumakide enmayı yoğunlaştırıp kullanıyor. Net belli edildi bu.



Marco saldırı gücü olarak mevcut sağ kollar arasındaki en geride kişi.




Yapabileceği tek şey dayak yemek olur.



Killer Zoro'nun Ashura saldırısına düşmedi. Killer Zoro'nun purgatory onigiri tekniğinden bile zayıf bir onigiri tekniğine düştü. Vurduğu darbe bile Gyukimaru yüzünden dikkati dağılan Zoro'ya karşıydı. Üstelik Zoro o savaşta 2 kılıçtı+Ashura kullanmamıştı. Enma'ya bile sahip olmadığını da ekliyeyim o Zoro'nun. Aynı Killer başkası sayesinde soktuğu tırpanı bile Zoro'dan geri alamadı. Zoro rezil etti herifi.



Bunun sana kalırsa bana kalırsa diye bir tarafı yok. Zoro'nun 3 kılıçlı haliyle 2 kılıçlı hali arasında her zaman fark var olarak gösterildi. Üstelik bu adam Enma p.upu aldı üstüne Killer dövüşü sonrası.

Killer'ın savaştaki durumu: cezalandırıcıları yok, mental durumu kötü.

Zoro'nun savaştaki durumu: Enma yok, 2kılıç halinde, Ashura yok, Gyukimaru yüzünden omzuna koca tırpan yemiş.

Buna rağmen Zoro bu adamın silahını bile geri almasına izin vermiyor ve işini bitiriyor.

King 3 kılıç kullanan+Enmaya sahip olan bir Zoro'yla dövüştü. Bunlara rağmen baskın geldi adama. H.haki kaplama sonrası kolayca yenildi.
Killer’ın silahları yok, olduğunda farkı gösterdi. İsimli saldırı yapamayan haliyle adam kıyaslıyorsun. Hiç bir sol kolda Killer’ın atak gücü yok.
 
Net daha fazlaydı. Cezalandırıclar 3 kılıç+Ashura'nın yarısı etmez.


Killer’ın silahları yok, olduğunda farkı gösterdi. İsimli saldırı yapamayan haliyle adam kıyaslıyorsun. Hiç bir sol kolda Killer’ın atak gücü yok.
Hiçbir sol kolda Killer kadar dayanıksız değil o ne olacak. Arkadaş seride savaşlar sadece saldırı gücü üzerinden dönmüyor. Queen denen çapsız bile Base Sanji'yi tam zoan modunda yenmiş bir adam. Bu adam hibrit+germa yeteneklerini saklıyordu üstelik bunu yaparken.

Killer zayıf diyen yok ama sağ kol ligi de değil. Kid'e ayıp edildiğinde ortalığı yangın yeri yapıyordun. Daha beterini yapıyorsun şu an.
 
Son düzenleme:
Tek sırıtan adam da oydu. İçten vurduğu saldırı dışında zarar veremedi onun dışında da ayak bağı oldu kurtarmaya çalıştı bunu oradakiler.

Katakuri, Marco veya King olsaydı çok daha dominant bir performans sergilerdi çatıda emin ol.

Ki Kaptanı imparator sağ kolu üstüyken; sağ kolunu, İmparator sağ kolu liginde yapmaz oda. Sağ Kollar ve Kaptanlar arasında net bir fark oluyor One Piece'te aksi bir örnekte yok.
Kid çoktan ilk Yonko olmuş Teach seviyesine çıktı. Ne sağ kolu la siz ne yaşıyonuz?
 
Killer çatıya ilk çıkıldığında ne işi var orada diye dalga geçiliyordu ama beklentilerin üstünde çıktı. Boş bir adam değil kesinlikle.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık