Boşuna o ödülü koymuyorlar hangi sağ kol o ödüle çıkabilir?@Millennium Wizard hesaptan çık
Boşuna o ödülü koymuyorlar hangi sağ kol o ödüle çıkabilir?@Millennium Wizard hesaptan çık
Kid reise can feda da aslında hak ettiği ödül 2,2-2,4 arasıydıBoşuna o ödülü koymuyorlar hangi sağ kol o ödüle çıkabilir?
Sen mi karar vereceksin oğlum Cp0 orada denizci X Drake orada, şu kendi kendinize gelin güvey olma fasıllarını geçinKid reise can feda da aslında hak ettiği ödül 2,2-2,4 arasıydı
Diğer sağ kolları geçtim kendi tayfasında bile saldırı gücü en yüksek kişi değil galiba. O tayfanın en yüksek hasar gücünün jozuda olduğu bi yerde açıklandı diye hatırlıyorum.Marco saldırı gücü olarak mevcut sağ kollar arasındaki en geride kişi.
WB korsanlarında babalık sonrası en iyi saldırı gücüne sahip kişi dendi Jozu için.Sbs'de geçiyordu bu da. Marco bırak en güçlü saldırı gücüne sahip olmayı, kendi tayfasında bile 1 değil dediğin gibi.Diğer sağ kolları geçtim kendi tayfasında bile saldırı gücü en yüksek kişi değil galiba. O tayfanın en yüksek hasar gücünün jozuda olduğu bi yerde açıklandı diye hatırlıyorum.
Yav Kaido + Big Mom 4,611+4,388= 8,999 toplam ödül.Sen mi karar vereceksin oğlum Cp0 orada denizci X Drake orada, şu kendi kendinize gelin güvey olma fasıllarını geçin
Hawkins mallık etti killer kendisine vurmaz sandı. Killer kolunu aldı. Normalde killer da hawkins’i o kadar rahat yenecek biri değil zaten.queen’de Killer’ın atak gücü yok mal mal saldırılar yapıyor anca. Killer teki attı yoluna baktı, Queen yapamaz.
Ee, Nika’yı saklamaya çalışmalarının sonucu o. 3 milyarlık Luffy’i G5’siz Luffy gibi düşün. Law ile Kid 3 milyarlık adam ama net. Marco indiren Teach 2 milyar alıyor.Yav Kaido + Big Mom 4,611+4,388= 8,999 toplam ödül.
Onları yenmiş Kid + Law + Luffy = 9,000
Luffy daha büyük iş yaptı hepsi 3,000 aldı işte. Olay bu
Direk ödül toplamından bakarsan kidd ve law 4.3 milyarlık kadını indirmiş. Eşit bölsen ödülleri 2.15 milyar yapar. Ki onu da baya plot yardımıyla yaptıklarını biliyoruz.Ee, Nika’yı saklamaya çalışmalarının sonucu o. 3 milyarlık Luffy’i G5’siz Luffy gibi düşün. Law ile Kid 3 milyarlık adam ama net. Marco indiren Teach 2 milyar alıyor.