Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel kıvırıyorsunuz ama bu patlamadan @Alpamis bile sağ çıkamaz boşuna uğraşmayın bak o bile cevap yazmıyor :ehe:
Ortada bir patlama olmamasına rağmen varmış gibi algı kasmaya çalışan sizsiniz patlayacak bişey yok.Kapak hikayesinde germa bi şekilde oradan kurtulacak.Germanın içinden geçen adamlar şimdi germaya mı yenilecek patlayacak komik duruma düşüyorsunuz ciddiyseniz daha komik durum :D
 
Durumu Luffy ve Zoro bile fark ediyorken, senin de fark etmen lazım. Buggy'nin Shanks'a racon kesmesi gibi bir durum bu. Yılların korsanı Shanks'a racon kesildi diye, karizması bozulmadı ki adamın? Trollük olduğunu biliyoruz sonuçta. Bu da bunlar gibi troll bir mesele işte.
Mesele o değil ki.Troll olduğunu biliyorum zaten olayların.

Aynı şey Luffy'nin başına gelseydi yani Luffy, kendisinden zayıf olan bir oluşuma dahil olsaydı troll olsa da forumda Luffy hakkında yine bu tarz söylemler olurdu.

Mesela Luffy, Apoo'dan tek yiyince Mihawk hakkında yazılanlar gibi benzer şeyler yazılmıştı.
 
Başarı olarak saymadık hatta normal saydık umursamadık bile ama siz sanki germa gelip yenmiş gibi algı kasıp üstüne dofa pay çıkartıyorsunuz yahu:hhh:
Germa yenmiş ne alaka ben öyle mi dedim?Germa'ya karşı çok rahat yenmesi lazımken,bir gaza gitmiş,sezememiş nerden baksan başarısızlık,kaçırmış elemanları elinden.
Bir ana dayağı haketti Katakuri.
 
King'in çizik atamadığı suiti giyen 4 adam Kata yenemiyor. Kata vs King+Queen konusunu ne zaman açacaksın bakalım :hhh: Hadi patlamalar kralı bekliyoruz :D
Suiti sen ne zannediyorsun Sanji’yi aldı yere vurdu diye birşey olmadı.Kesseydi yada alev atsaydı suit ne yapabilir.Kusura bakma da King o Sanji’yi hiç sallamamıştı hatta animatörler bile dalgasını geçmişti bu yüzden.Sen diyorsun çizik şaka gibi hahaha:hhh:
 
Ceasar zehirli gaz silahı kullanmış ve Germa'yı kurtarmış. Bu zehirli silahla Jack, İnu ve Neko ile birlikte tüm Mink ırkına katliam yapıyor. Yine Ceasar'ın benzeri silahı Zoro, Kinemon, Sanji'yi topuklatıyordu. Katakuri reyiz oluşan curcunada yine kardeşlerinin imdadına yetişmiştir. Diğerleri kaçmıştır.

Katakuri bulunduğu ortamda tek bir sözüyle tüm kardeşlerine güven aşılayan bir adam. Reyizin hakkını yedirmeyiz. Elindeki kılıca sahip çıkamayan adamlarla kıyaslamayın lütfen.

:D

King suitli Sanji'ye bir şey yapamıyordu. Aynı şekilde Queen de. Katakuri elinin tersiyle Germa'yı yakalıyordu.

Katakuri'yi eleştirirken azıcık mantık lütfen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık