Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Yamato İddiaları

Yamato Bizimkiler ile Gelsin mi?


  • Kullanılan toplam oy
    309
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar hemen meseleleri açıklığa kavuşturalım ben Kid severken Luffy de seviyordum. Ama Nika olayıyla Luffy benim için öldü şimdi Luffyciler bana darıldı üzerime geliyor.

Geldiğimden beri cv'm belli. Her karakteri gömüp, övebilirim ben yokken Aramaki kutsal yalakası çıktı benim için karskter direkt çöp oldu. Aynı sebepten @Smoker profil resmi Aramakiyken direkt silip attı karakteri.

Amiralci hiç olmadım ama Yonko lobisinden de olmadığım için her açıklıkta keyfime geleni gömerim Ben foruma ilk geldiğimden beri Devrimci Lobisi kurmanın peşindeydim ne Korsanlar ne de Denizciler beş para etmez.

İddia konularında çok patladık o da güzel gırgır yarattı. :) Ben hiçbir lobiye yanlamam bir tane Luffy lobisindenim dediğim mesaj çıkaramaz kimse sevdiğimi ve haksızlığa uğrayanı överim. Keyfime geleni de gömerim. Mihawk'ı ilk geldiğimden beri Amiral veya üzeri güçte görüyorum ama adamı gömdüğüm bir dünya mesajım var. @Aiden hatırlar belki Dragonu gömdüğüm capsim bile var.

@Dattebayo..! O arkadaş zaten bizim lobiden değil. Law iki şov yapınca en büyük Lawcı gibi takılmaya başladı. @Montana ve diğerleriyle kimse aramı bozamaz ben makara çeviriyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık