Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1057 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın, işte o yüzden güçsüzdü diyorum.

- Nami yine Nojiko'ya falan güveniyordu.
- X olayından dolayı pişman olmak karakter gelişimi değildir bence. Şimdi olsa yine aynı triplere girmeyeceğinden emin değilim ben.
Nami ve Robin'de net bir karakter gelişimi var. Nami her şeyi kendi üstüne almaya çalışan biriydi. Şimdi tayfasına güvenen bir üye. Tüm Kek'teki Sanji hikayesinin mantıksız olmasının nedenlerinden biri de Nami'dir bence. Herkes Robin'e benzetir de aslında Sanji'nin hikayesi Nami ve Robin'in karmasıdır, Nami'ye de daha çok yakınsıyor gibi.
Nami Sanji ile aynı şeyi yaşamışken Sanji'nin tam olarak ne hissettiğini anlamamıştır(çünkü kaptan Luffy anca Sanji'yi anlayabilir, bu da zaman atlaması sonrası tayfanın değil Luffy'nin hikayesini okuduğumuz gerçeğini perçinleyen başka bir veri), keza Sanji de daha önce tayfa sayısız defa böyle şeylerle karşılaşmamış ve birlikte atlatmamış gibi davranmıştır. Yani nereden tutsan elde kalır. Burada da Luffy'nin kaptanlık, kahramanlık yapıp Sanji'yi ikna etmeye çalışması hikayesi işlenmiştir.

Yani hikayenin su almasının sebebi Luffy odaklı hikaye ve Luffy'nin vitrine çıkması için Hasır Şapkaların iyice boşalmasıdır. Karakterler kendinden beklenmeyen bir şekilde davranıyor çünkü Luffy'nin öne çıkması gerekiyor. Tutarlılık önemli değil.

Yani bazı karakterler gelişti, bazıları da gelişmese bile olduğu haliyle sağlam karakterlerdi. Şimdi hepsi kendine ait özel şakaları olan boş mankenler, kuklalar. Luffy nasıl vitrine çıkacaksa ona göre yönetiliyorlar, karakter falan yok ortada.
 
Luffy, Zoro, Nami olsa tadından yenmezdi. Diğer tayfa üyelerini sevmediğimden değil. Karakterleri işlemiyor. Sıra gelmiyor bir türlü. Varlar ama yoklar gibi. Az olsalardı hepsi de güzel işlenirdi. Daha çok yer bulurlardı. Hadi 3 olmasın 5 olsun. East Blue'dan sonrakiler gereksiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık