Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

mor kafalı kızla kawaki, boruto ile sarada, code ile ada, kawaki ile ada, morlu kızla boruto, mitsuki ile boruto. son 2 3 sayı bunların romantizmi ile geçti, rezillik. tamam en çok siz aşıksınız, daha çok aşk olsun, hepimiz aşık olalım
 
260. müthiş bölüm eski ile yeninin çatışmasını Boruto ve Kakaşi yardımı ile aktarırken, bizlere güzel anlar yaşattı. Öte yandan müthiş ön gösterim bölümün önüne geçti. Himawari'nin akademi arkı başlarken, Kawaki'yi de akademide öğrenci olarak gördük. Komedi tufanı bölümler geliyor. Heyecan dorukta.
 
261. müthiş bölümde Kawaki şov vardı. Kawaki'nin başrol olduğu bir ark, hem de ciddi olmayan, eğlenceli bir ark hepimize iyi geldi. Kawaki Akademi Ark'ı komik bir giriş bölümü ile başladı. Henüz diğer herkes giriş aşamasında ancak Kawaki bir komedi karakteri olarak çok başarılı. Senaristlerin bunun üzerine gitmesi muhteşem bir seçim oldu. Öyle ki Boruto Akademi Arkına kıyasla çok daha güzel bir başlangıç elde ettik. Şimdi diğer karakterlerin hikayeye yayılması ile ark çok daha güzel bir hal alacak. Heyecan dorukta.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık