Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law dediğin adam Zoro power up almadan önce iki yonkou saldırısını durdurunca ağzı açık kalan adam. Şimdi düşün bakalım iki tükürükle yamulan Croc'u o saldırının önünde durarken :hhh: Ama Zoro'nun değil lowwun dediğini tabi alırsın çünkü işine geliyor.
Bir süre dediğin 1 saniyenin altında falan mıydı neydi ya:ehe: Ama zoro durdurdu saldırıyı dedikten sonra bir süre durdurduya evrilmen yine bir gelişme göstergesidir.Maskeni tak yorumlarken ağladığınız biliyoruz gerçi komple çıkartsanız daha iyi olur sevgili mifakçılar :ehe:
Offff mantığa gel zoro 5 dakika tuttu adamlar rahat muhabbet etsin diye yeter mi size bu ahahshdhdjjfk cidden komedisiniz la :hhh:
Kılıç saldırıları ani olur zaten. 5 dakika saldırı mı var orada.
Daha devam edeyim mi @Mike :ehe:
 
İki yonkou bitirici saldırılarını kombine ettiler. Devasa Onigishima büyüklüğünde bir saldırı çıktı ortaya işte.Luffy ve Garp'ın King Kong Gun vurduğunu düşün ortaklaşa Zoro bir an için onu durduduyor işte. Shanks veya Dragon gelsin iki yonkounun bitirici kombine saldırısına dayanamaz.
 
Adam Buggye yancı olmuş siz hala seviye konuşuyorsunuz, Yonkou seviyesi adam kendi takılamıyormuymuş? Bakın Shanksa Amirallerden bir bakışta 1 kilo ter çıkartıyo, ulan kılıç koklayıcılar bir türlü yerinizi bilmeyi öğrenemediniz.
 
Bu çok iyiydi. .d Formundasın. Mom'ı vb yonkou yaptı dediğin mesajındaki mizahı da çok beğendim. Dur arayıp bulacağım.
Bunu diyorsun herhalde. :D
Shanks'ı düellolarının verdiği ün ile Yonko yaptı.
Buggy'yi varlığı ile Yonko yaptı.
Wano'ya gitmeyerek Kaido'yu Yonko yaptı.
Zoro'yu eğiterek Luffy'yi Yonko yaptı.
WB'nin karşısında yer alarak Teach'i Yonko yaptı.
Yonkoluk yarışına girmeyerek BM'yi Yonko yaptı.

Gel de bu adama KK++ deme... :D:gamyon::D
 
Al buraya da bak bakalım kaç saniye tutmuş zoro saldırıyı ne diyor kid olayın içinde bulunan adam yalan konuşuyor herhalde süre tutmuş mu sorarsın @Densetsu no Samurai
Al buraya da bak bakalım kaç saniye tutmuş zoro saldırıyı ne diyor kid olayın içinde bulunan adam yalan konuşuyor herhalde süre tutmuş mu sorarsın @Densetsu no Samurai
Ona bakarsan Shanks da Coby için bir anlığına cesaret göstermen diye laf ediyor. An dediğin şey kaç saniyedir ? 1-2 saniye dimi ? Ama orada yaşanan şey 1-2 saniye mi ? Değil. Zoro'nunki de aynı.

Yani senin kafanda Kaido ve BM'nin saldırılarını Zoro'nun durdurması ve buna şaşırmaları, Zoro'nun Luffy'lere kaçın demesi, Kid-Killer'ın kaçalım hepimizi yakalamasın bu saldırı demesi vs. 1 saniyeye sığıyorsa diyecek bir şey yok. Ben seni bu olaylar 1 saniyeye sığmaz diye ikna edemem yani :) Zamanı farklı yaşıyoruz demek ki :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık