Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056: Çapraz Birlik

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 130 41.1%
  • Orta

    Kullanılan: 92 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 94 29.7%

  • Kullanılan toplam oy
    316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba, bu düşüncenin sebebi, Killer'ın her zaman maske ile mi dolaşması mı? Eğer öyleyse, ben seriyi 8 sene önce takip etmeye başladım ve 1 ayda güncele geldim. Güncele geldiğim günden beri Zoro'nun sol gözünü açıp über süper bir güç artışı yaşayacağı teorilerini okuyorum. Sebebi de sırf gözünün kapalı ve çizik olması. Bu zamana kadar hiçbir şey çıkmadı. Zoro Azrail'i görmesine rağmen açılmadı hain göz. Şimdilik, içi boş bir gizem, şekilli bir yüz olmaktan öteye gidemedi.

Oda'nın kastığı içi boş gizemlerden biridir bence o maske.
Killer küçükken bir kıza açılmış mı ne öyle bir olay sonrası utancından maske takmaya başlamıştı. Az çok böyle bir mevzuydu Oda bir yerde açıklamıştı yanlış hatırlamıyorsam
 
Kusura bakma Roger halka duyururken diğer karakterler Luffy'e özgü yaptığını bilmiyordu. Roger'ın kendisi de bilmiyordu. Tüh Shanks'ta One piece istiyor. Shanks'ta bilmiyordu kusura bakma. Karasakal ve Buggy içinde kusura bakma.

Ana karakterse ne yani. Bu dünya sadece onun etrafında ve istekleri doğrultusunda gitmiyor. Eni sonu One Piece sahip olacak Luffy zaten. Bırak diğer insanlarda mücadelesini versin.
Pardon hocam hayali karakterleri bu kadar kıskandığını bilmiyordum. Sana iyi ataklar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık