Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056: Çapraz Birlik

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 130 41.1%
  • Orta

    Kullanılan: 92 29.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 94 29.7%

  • Kullanılan toplam oy
    316
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de bu adamın sonraki chaptera kadar saçmalaması için iki hafta kadar vaktinin olması beni daha da geriyor.
 
Kesinlikle böyle bir şey olmaması gerekiyor bence. Ama son zamanlardaki hareketlerine bakarsak Oda'nın, böyle bir hareket(saçmalık) ihtimaller dahilinde.
Sebep? Bu adamlar en başından beri bunun peşinde.

Son zamanlarda ki hareket değil. 595. Manga bölümünde Law, One Piece istediğini belirtiyor. Kid'de Sabaody'de dile getiriyor bunu.
 
Sırf İchiji bile dünyada Who'dan güçlü görülüyor yahu bilmeden konuşmana hastayım :hhh:Reiju falan da Smoothie'ye sıkıntı çıkarabilen bir tipti. Suitli Yonji bile base Sanji'nin yapamadığını yapıyordu. Niji de Sanji'den net daha hızlı bir adamdı zaten. Kata bunlara karşı ne kare mochi kullanıyor ne de Mogura üstelik.

Hayır Queen base Sanji'nin seviyesini Germa için yetersiz bulurken, Kata Germa'nın hepsiyle savaşıyor ve dövecek :D


Yonji'den olabilir ama kızdan falan olduğu kesin değil. Who'nun canına okuyacak Smoothie hypelıyor bu kadını.

Üstünlüğün kralı varken gördük King'i çakmak kadar yeri yakamamış. Kuzan meyvesiz dövüşse King'i yener.


Hayır Germa üzerinden Kata gömdüğünü zannediyorsun da Kata İchiji ayarı adama saniyesinde ayarı vermiş, King'in tam zoanda çizik atamadığı suitli birisini hiç etmiş birisi. Ki bu Germa'nın kapak hikayesinde Ceaser'ı da kaçırdığını gördük. Savaş da yeni başlamış.
İchiji ve Niji güçlü olabilir ama bence Who Nijiden de muhtemelen güçlüdür Niji kim ya Jinbe biraz bile zorlayamaz.Queen suit giyde endamını göreyim istiyordu germadan eziksin lafları etmedi Sanji o germayı madara ediyordu zaten düz haliyle.Babası hile hurdayla kazanıyordu.King sağlam halinde olsa Momo performansı rahat verip yakardı ejder saldırısıyla Aramaki’yi kaybedecekse öyle kaybederdi.Oven daldıysa diğer kardeşleri de dalmıştır savaşı gösterse Kata için üzülürsün söyleyeyim yanında o kadar adam varken uyanış açtığı için :D Korkak sezar tehdit olmaz Sezar kaçmaya bakar.
 
Serinin en güçlü hakisi shanksın olduğu doğrulandiğına göre bakalım ileride shanks lufy kapışmasi olacak mı olursa neler yaşanacak
 
Sebep? Bu adamlar en başından beri bunun peşinde.

Son zamanlarda ki hareket değil. 595. Manga bölümünde Law, One Piece istediğini belirtiyor. Kid'de Sabaody'de dile getiriyor bunu.
Bu adamlar ana karakter değil çünkü. Luffy'nin gerçek manada sırtlaması gereken bir başarı bu. 20 farklı tayfa Laugh Tale'e ulaşırsa One Piece ele ayağa düşmüş olacak.

Son zamanlardaki hareketten kastım Oda'nın verdiği kararlar. Law ile Kid'in One Piece'i arzulaması ile onları LT'e götürmek bambaşka zamanlarda verilmiş kararlar olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık