Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele Kınların boş olması değil. Bu adamlar o kadar güçlü olsa bizim tayfaya gerek kalmaz zaten. Burada asıl sıkıntı her işi bizim tayfa yapacak olmasına rağmen bu karakterleri 100 bölüm işlemesi. Her arc aynı şeyi yapıyor. 100 bölüm prenses ve sülalesini okuyoruz ama her işi bizim tayfa yapıyor. Hayır hiç bir sonuca bağlanmayan şeyleri biz neden okuyoruz?
Ya bir insan Rebecca'ya Roger'dan fazla panel neden ayırır? Rebecca'nın bir kere cümle içinde kullanıldığını görmedim şu forumda. Shirahoshi falan vardı birde, adına internetten bakıp geldim, o kadar boş bir karakter. Zoro'nun kral haki açısını bir bölümde işledi, Kawa'ya 20 bölüm gizem kastı. Şu seride ada sakinleri kadar nefret ettiğim kimse yok. 100 bölüm ağlıyorlar ama sonuç hiçbir yere bağlanmıyor.
Ne güzel yazmışsın adam zaman atlamasından sonra çoluk cocuk mangası yaptı seriyi balık adam adasına gidiyorsun elle tutulur bir düşman yok sayfalarca çöpleri işle punk hazard g5 askerlerini göster hepside sapık çöp asker ölse ne ölmese ne bide öldü diye dram kas zehirden hiç biride gebermesin sanki çok önemliydi sonrası çocukların şeker macerası diye gidiyor dresrosa uyduruk karekterlerle arena dövüşü yap sayfalarca bunları tanıt en sonunda Dofu saçma şekilde yen dof istese kafasını alır adam yumruk atıyor Big Mom adasına giderler bu seferde saçma sapan pastayla koşarlar Wano en felaketi kınlar Oden Momo nerde çöp varsa orda zaten Yonkolar yenilmeden adadan atıldılar Lufy sopa yemekden helak oldu nerden tutsan elinde kalıyor birde Lufy'den nefret ettirdi Oda her arc dedin gibi bana yemek verdin endişelenme biz arkadaşız hep aynı şeyler Enies Loby'deki ciddiyetliğe bakıyorum bide burdakine bakıyorum coppar man tank çıkıyor karşıma.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık