Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ve Luffy bile olayın saçmalığına değindi, böyle şey olmaz dediler. Biz foruma bu olayın, gerçek olsa bile, saçmalığını kabul ettiremedik.
 
Luffy'nin susuz vurduğu bir tane panel yok. Karasakal'ın Luffy'yi gördüğü o iki farklı zaman arasında 3 arc var kullanamadığı hakisini geliştirebileceği. Crocodile'ı yendiği zaman ise Grand Line'a ilk girdiği zamanlar. Serinin belli başlı yerlerinde hata buluyorsak mangadan örneklerle cevap aramayalım o zaman. Grand Line başındaki Luffy anlık bir haki kullanımıyla -ki bu hakinin seviyelere göre sertliği falan var- Croco'yu yendi diyorsan...
Tam olarak ne tartışıyorsunuz reisin paragraflarından korktuğum için bakmadım ama Luffy Arlong, Croco ve Lucci'ye yaptığı son saldırılarda istemsizce haki kullanmıştır dostum.
 
Bir şey anlatmaya gerek yok da sen şimdi birilerinin özel olarak Buggy'nin yanına gittiğine inanıyorsun yani ? Biraz açarak yazarsam sen, sen, inanıyorsun eski shicbukai olan croc ve mihawk özel olarak Buggy'nin yanına gitmişler, onla bir ittifak kurmak için :oleyo2:

Olay böyle gerçekleşmiş ve bu yüzden de Mihawk 20 yıllık karakter patlamış.
Mihawk:Buggy ağam,paşam ver elini öpeyim,böyle sahneler bekliyor olabilirler.
 
Şey daha makbul haklısın, Mihawk Buggy'yi yonkou yapmış.

Ya da

Hükümetin emrinde değil, rahat gezmek için kullanıyor. İTTİFAK gibi düşünün.
İlk olarak Buggy'le ilgili olan hiçbir şey doğru değil opta.
İkincisi zaten saçma olduğunu mangada bile dile getirmişler.
Üçüncüsü hükümetin ne kadar çapsız olduğu ortada.
Bütün bunlar sana yetmiyorsa dördüncüsü Oda'nın saçma sapan komiklik anlayışı.

Tüm bunlar varken hala Buggy'nin adamları olduları, Buggy'e yanladılar, Buggy ile ittifak kurmak için yanına gitmişler gibi yorumlar patlamaya mahkum.

Yonkou olma olayı da yine Oda'nın işin içine mantık katma çabası mesela Bigmom'ın en sonra Bomba ile yenilmesi gibi. Olmayacak bir şeye kılıf uydurması gibi düşün. Buggy'nin yonkou olmasındaki güç eksikliğini Mihawk ve Croc'a bağlayıp tamamlamış.

Bunları söylerken de Mihwak fanı olduğum için yada kılıç kardeşliğinin üyesi olduğum için değil olanlar bunlar olduğu için söylüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık