Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rahatta kal sen.

Aksi bir durum varsa anlat dinleyeyim usta.
Bir şey anlatmaya gerek yok da sen şimdi birilerinin özel olarak Buggy'nin yanına gittiğine inanıyorsun yani ? Biraz açarak yazarsam sen, sen, inanıyorsun eski shicbukai olan croc ve mihawk özel olarak Buggy'nin yanına gitmişler, onla bir ittifak kurmak için :oleyo2:

Olay böyle gerçekleşmiş ve bu yüzden de Mihawk 20 yıllık karakter patlamış.
 
Bunu mu anladın oradan? :(

Son saldırıda kan vardı ama Luffy'nin o zaman yaptığı saldırının etkisi o an ki gücüyle cekiskiliydi. Mesela Teach "Hakin gelişmiş" diyordu ama biz Luffy'nin haki kullandığını hiç görmedik net olarak. Yani orada bilinçsiz bir şekilde kullanmış olabilir.

Dediğim gibi tüm şehri havaya kaldıracak bir saldırı yapmış Luffy daha sonrasında kapı kırmak için G3 falan açıyordu. Yani ID de bile Luffy uyanmış Zoanlara G3 falan açıyordu, Croc ise onlara sadece "Sables" atarak tekliyordu. Yani serinin o döneminde serinin şimdi ki kadar uzun olmayacağı gerçeği var, daha sonrasında "Croc'u yendi" dediğiniz Luffy'i İD de 5. kata hapsediyorlardı, yani bu karakter sonrasında Lucci-Moria falan da yeniyor...

Aynı şekilde İvankov 5. kat mahkumu. Crocodile dediğimiz kişi 6. kat mahkumuydu. Yani bu tip örnekler o zaman ki saçmalığı daha net gösteriliyor aslında.
Luffy'nin susuz vurduğu bir tane panel yok. Karasakal'ın Luffy'yi gördüğü o iki farklı zaman arasında 3 arc var kullanamadığı hakisini geliştirebileceği. Crocodile'ı yendiği zaman ise Grand Line'a ilk girdiği zamanlar. Serinin belli başlı yerlerinde hata buluyorsak mangadan örneklerle cevap aramayalım o zaman. Grand Line başındaki Luffy anlık bir haki kullanımıyla -ki bu hakinin seviyelere göre sertliği falan var- Croco'yu yendi diyorsan...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık