10 yıllık geyiğe telif çektin Erdil Yaşaroğlu gibisin RedBoşuna şunu yazmadık.
10 yıllık geyiğe telif çektin Erdil Yaşaroğlu gibisin RedBoşuna şunu yazmadık.
Hehe işte böyle. Beni kandırabilirsin ama kendini asla.Şaka yaptım bu arada Law o kadar keriz değil Zou kitabesini vermiyor sadece Kaido'nunkini veriyor ki onda Kid'in hakkı var zaten
Adamın tüm saldırılarında kan veya su vardı zaten fakat son saldırı etkisine düştü. Fakat hiçbiri son saldırı etkisi yapmadı o zamana kadar. Yani o bölgenin tamamını şehri havaya kaldırdı saldırıyla...Ben cahilim son saldırıyı anlatsana bana. Eline kan yani sıvı bulaştığı için pataklıyordu en son. Ha birde MF'de WB'e saldıracakken abdest alıp kurumadan vuruyordu bir tane, o ne oluyor iman gücü mü? Hayır bileyim de at gözlüğü numaramı değiştireyim
Bence Teach değil farklı biri çıkacak.
En müsait Teach geldi bana. Shanks falan olacak gibi durmuyor.Bence Teach değil farklı biri çıkacak.
Cidden iftira atıyorsun o mesajları ben başlatmadım mesajlar atılırken de ufacık bir şey dedim hala gelmiş senin amacın diyorsun.Senin planın Mihawk'dan gozleri uzaklastirmak seni niye katayım davama @Mihawk gelir başimızın üstünde yeri var ama sen Caribousun
Teach olabilir ama ne bileyim sanki daha farklı biri çıkacakmış hissi var bende. Teach daha ileride gibi, Caribou daha bu denizlerde o kadar ilerlemedi. Yani o bağı kurmuş mudur bilemedim...En müsait Teach geldi bana. Shanks falan olacak gibi durmuyor.
Olum senin duaların tek şekilde kabul olur o da Mihawk'ın bu ittifakla bir ilgisi yoksa. Buggy katakulli ile fotosunu çektirip haber yaptıysa ya da yalvar yakar adını kullandıysa falan evet havai fişek gösterisine döner forum bir süre. Onun dışında gördünüz mü bak botlarını yalamamış ayakkabısını taşımamış falan diye sevinç gösterisi yapma sakın daha büyük makara dönerCidden iftira atıyorsun o mesajları ben başlatmadım mesajlar atılırken de ufacık bir şey dedim hala gelmiş senin amacın diyorsun.
Mihawk ile ilgili konular sahteydi, sahte olduğunu da bugün anlamazlarsa yarın anlayacaklar ama tabi şimdi senin de gördüğün gibi biz patlamışız demeyecekler
Şimdi demek istediğin logia birine yüksek kuvvetle vurursan darbenin işleyeceği mi? Son saldırıda su mu yoktu tabi ki vardı.Adamın tüm saldırılarında kan veya su vardı zaten fakat son saldırı etkisine düştü. Fakat hiçbiri son saldırı etkisi yapmadı o zamana kadar. Yani o bölgenin tamamını şehri havaya kaldırdı saldırıyla...
Abdest teorimi onaylıyorsun yani?MF ise tamamen anlık olay. Luffy orada dediğin olay sonrası "Ace bu adamı seviyor ona dokunma" falan diye konuşuyor. Yani Croc o arc zaten Luffy'nin yapamayacağı şeyleri yaptı bu bir gerçek görmek isteyenlere...