Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki, Buggy gerçekten de yonko gücünde. Buggy>Mihawk+Crocodile. Madem Law'ın lafı bu kadar geçerli, çıkan sonuç bu. Tüm dünya da Buggy'yi yonko kabul ettiğine göre, bize laf düşmez.
Konu Mihawk olunca, yapılan yorumlar şaşırtmıyor yine. Mihawk=Crocodile demiş Law. Aynen. :hhh:
Gerçekten yapabilmişse diyor ama adam yanlış bir şey dememiş ki olum.
 
Gerçekten yapabilmişse diyor ama adam yanlış bir şey dememiş ki olum.
Law yanlış bir şey dememiş de, bizim forum çok farklı yerlere çekiyor konuyu. İki ismin yan yana anılması onları her koşulda eşit mi yapıyor? Ya da Law öyle dedi diye öyle mi oluyor? Demek istediğim bu. Yoksa Law'ın sözünde bir şey yok.
 
Law, kontrol etmeyi başarmışsa demiş niye güce bağlandı ki bu durum. :oops: Sonuçta Croco'da Mihawk'ta normalinde başkalarını dinleyecek tipler değil. Bağımsız ve kendilerine özgüler. Tabiri caize kafalarına göre istediği gibi dikine giden tipler. Doğru söylemiş bence. Zordur bu gibi insanları bir arada tutmak.
 
Roronoa demiş ki Mihawk biat etmez. Crocoya bir şey dememiş, buradan Mihawk > Croco çıkarmıyor da Teachçi abi, Lawdan çıkarıyor :gamyon:
Law, Mihawk ve Crocodile'ı, Zoro'dan iyi tanıyormuş. Kaldı ki, eşit de demiyor adam. O ikisi, diyerek genelliyor sadece. Bu Mihawk ve Hancock da olabilirdi. Adı yan yana geçen herkes eşit.
 
Buggy, Croco ve Mihawk Roger'ın idamını izleyen tayfadandı. Dof da idamı izleyen tayfadandı. Şu adamı da mapustan çıkartın da Mihawk'ı dördüncü adam yapalım..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 66)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık