Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türklerde okuduğunu anlama oranı yüzde 13, çok yazık.

Adamlar takılıyor dünya hükümeti liderleri olarak buggyi görüyor.

Kim görüyor? Dünya hükümeti.

Dünya hükümeti kimdir?

800 senedir bi meyveyi arayıp ele geçiremeyen tüm kaynaklara rağmen hala otorite kuramayan çöp oluşum.

Kısaca olayda mihawk ya da crocoyu düşüren bir durum yok.
Okuduğumuzu anlıyoruz çok şükür.Hatta mihawk ve croc (bana kalsa diğerleride katılsın) ortaklaşa hareket etmeleri güzel olmuş amaaaaa kk seviyesi mihawk yonkou seviyesi mihawk istese tayfa kurar şöyle yapar böyle yapar tek başına yonkou indirir diyen adamların mihawk zoru görünce ekibe katılmasını normal karşılamaları kadar saçma birşey yok.Bende bu adamlarla daha 2 gün önce tartıştım ve şimdi dalgamı geçiyorum bu kadar basit olay.
 
Şimdi Zoro'nun hedefi Buggy'nin ortağını geçmek mi oldu? Ulan Mihawk serideki tek vasfın Zoro'nun hedefi olmaktı, onun da içine ettin. Ne hakla adamın hedefini küçültüyorsun. Neyse Zoro reis duyarsa rotasını Shanks'a çevirir artık.dkddk
 
Savaş Lordu olduğu halde Dünya Hükümeti ile çok işi yoktu. Toplantılara bile katılmıyordu. Savaşta da Shanks gelince çekip gitmişti. Hem kafası rahattı hem de istediğini yapıyordu. Mihawk gibi rahat takılmayı seven bir adam için absürt bir durum yok. Buggy meselesinde ise var.
Görünen kadarıyla Buggy'nin yonkou olarak anılması Mihawk'ın Buggy'ye katılmasından önce. Yani Buggy, Mihawk'ın kendisine katılmasından önce yonkou olarak anıldıysa Mihawk kendisine katıldıktan sonra bu statüsü neden değişsin ? Ekip Buggy'nin İd ekibi. Mihawk'ın yonkou olarak anılmak gibi bir kaygısı olsa Buggy'nin elinden alır o ekibi ya da kendisi ekip toplar. Bunu shicbukai iken de yapardı. Senin de bildiğin ve söylediğin gibi Mihawk rahatına düşkün adam. Böyle şeyler umurunda değil. Yani şu an Mihawk'ın dünya hükümeti tarafından lider olarak görülmemesi mi yoksa Mihawk'ın bu şaklaban takımının lideri olmaması mı dersen lider olarak görülmeyisini tercih ederim. Zaten dünya hükümeti gibi kafası basmayan(Oda'nın aptalca kurgusu) bir kurumun kimi nasıl gördüğü Mihawk'a bir şey ekleyecek ya da eksiltecek bir şey değil bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık