Croco'yu geçebilirse 4Mihawk kaçıncı komutan olmuş?
Croco'yu geçebilirse 4Mihawk kaçıncı komutan olmuş?
Niye ? Benim karakterin olduğu seri çoktan bitti.Sen de güvende değilsin...
Umrunda olsun olmasın, bütün dünyanın gözünde olan bu. Bege'nin, Luffy'ye biat etmesinden hâllice oldu.Kimsenin adamı oldğu yok ne mihawk ne crocodile buggy'den emir almaz, hükümet kendi kafasına göre lider belirlemiş bu durumunda ne mihawk'ın nede croco'nun umrunda olduğnu sanmıyorum
Her yeni bölümde dümdüz tünelden bakarak yorumluyo millet boşuna anlatmaKimsenin adamı oldğu yok ne mihawk ne crocodile buggy'den emir almaz, hükümet kendi kafasına göre lider belirlemiş bu durumunda ne mihawk'ın nede croco'nun umrunda olduğnu sanmıyorum
@Raiden Luffy sıradan bir köylü çocogu torpil nedir bilmez en fazla gazoz kapağindan taso yapmış diyordu da ona takılıyorumLuffy şu an meyvesiz Aramaki'ye tekler sen ne diyon?
Spoiler sağlayıcı ilk defa doğru bir şey yapmış.Sızan spoilerlarda tek güzel kısım Kid sahnesiydi o da sahte çıkmış. Crocodile karizması görmek için okunur anca bu sayı. Bir de zevksiz spoiler sağlayıcısının umursamadığı için bizlere aktarmadığı Kınlar ve Momo'nun Luffy'ye veda sahnesi iyidir.
Luffy patlarsa Gintoki de patlayacak.Niye ? Benim karakterin olduğu seri çoktan bitti.
Dayak yemesi mi? Adam arkadan gafil avladı bir şey olmadı la. :SJozu'dan dayak yemek iyi öylesine atılan slashı durdurması babun bakmak>İD'te düşmek