Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride kime kime tek atıyor aga? Yonko seviyesi olan bir adam Kizaru filan gelse tek mi atacak? Zorlanarak alır ki koramiraller filan da olur o gemide.
Kendi tayfasını kurcaksa kimden kuracak maymunlardan mı? Yine belirli insanlardan kurucaktı. Yine shichiler arasında. Baktığında en yüksek rütbeli shichi Buggy anlaşma yapması normal.
Mihawk hani çok eğlenmişti aranıyor olmasından ötürü. Hemen gitmiş ittifak kurmuş. İttifak kurmak için mi çok heyecanlandı anlamadım ben.
 
mifak zaten Mf de Buggy i kesemediğinde ne kadar kudretli bir insan olduğunu anlamıştı ama Mifak ne alaka ağa ? Bu adam seviyesiz nasıl olur böyle bir şey ama Croc adamı olmuş haahshahahha aghaahahahhs :gamyon:
 
Savaş Lordu olduğu halde Dünya Hükümeti ile çok işi yoktu. Toplantılara bile katılmıyordu. Savaşta da Shanks gelince çekip gitmişti. Hem kafası rahattı hem de istediğini yapıyordu. Mihawk gibi rahat takılmayı seven bir adam için absürt bir durum yok. Buggy meselesinde ise var.
Aslında Buggy meselesi de aynı sebepten. Sıkıntı çıkmasın diye.
 
Kafasının rahat etmesi için Savaş Lordu olmasını anlarım, bunda bir problem yok. Fakat unvanı gidince kapısına Denizciler geliyor ve bu durumdan gayet memnun görünüyor. Bunu göz önüne alarak fanları kendisini tanrı seviyesine çıkarıyor. Geldiğimiz noktada Buggy ile ortaklık kurmuş olduğu ortaya çıkıyor, gelen savunma "adamın karakteri böyle". Nasıl bir karakteri varmış, ben anlamadım.
Gelen savunma adamın karakteri böyle değil,sen dedin ya tüm dünyada Buggy'nın astı olarak bilincek.Bende diyorum ki Mihawk böyle bir şey umursamaz.

Beraber takılmalarının olayını da tam bilmiyoruz
En son bir ton denizci Mihawk'ı sarmıştı.Onları yenmiş olmasıda olası.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık