Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım Luffy,Usopp'a elini uzatıp tekrar tayfaya aldığı gibi Yamato'ya elini uzatacak mı?

Çok benzer sahneler gelecek.Bu Oda yorgunluğundan sahneleri tekrar etmeye başladı.
 
Yahu Mihawk'in fanlarına göre konuşuyorum yine. Adam için "Shichi olması bile rahatlıktan, çok güçlü olduğundan tek başına seçilmiş" dendi o kadar. Gelinen noktada böyle bir oluşumda yer alıyor ve fanlarının dediği her şeyi yıkıyor adam.

Crocodile ise plancı bir adam, çakallık düşünür bir şey yapar. Bu bir gerçek ve bu olayda da bu tarz bir şeyi çıkabilir. Mihawk'in böyle bir olayı varsa söyle bende kabul edeyim. Fanlarının tamamen beklentisinin dışında çıktı adamın yaptıkları... :D
Shichi olma sebebiyle bu aynı dersin geçersin. Bahane bulmak istedikten sonra bu forumda nelere nelere bahane bulundu. Shichilikten farkı yok bunun. Senin de dediğin gibi; altına girmemişler sonuçta. :flaugh:
 
Olur, olmalıdır da. Ivankov'un adamlarını yenerken "ezdiğim her böceğin adını hatırlayamam" ya da Zoro ile dövüşürken "daha küçük bir bıçağım yok" gibisinde sözlerle karşısındakinin güçsüz olmasıyla alay eden bir adamdan bahsediyoruz. Üstelik adasına Denizciler geldiğinde gayet neşeli görüyordu. Başına bir şey mi geldi de, Buggy gibi biriyle ortak olmayı kabul etti?

Bu bölüm çıkmadan önce "Mihawk, Buggy ile ortak olur mu?" diye anket açsak, Hayır oyu buradan uzaya fırlardı. Olay gerçekleşince "olabilir, normaldir" deniyor. Dik durun biraz.
Ya zaten Buggy yonkou olduğu zaman tonla insan mihawk sayesinde falan diyordu?
 
Yani arkadaş kk tayfasından olup yonko Shanks'ın arkadaşı olarak ve büyük ID kaçışının baş aktörü kabul gören adamın dünya tarafından oluşumlarının lideri olarak görülmesinde niye beis görüyorsunuz ki?
Ayrıca cımbızla panel seçip orada geçen muhabbet üzerinden op takipçileriyle troll geçen spoilercılardan hala ağzı yanmayan kaldı mı ki? :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık