Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum reis, takılıyorum. Sen fanı olduğun karakterin derdine düş biraz. Croco'ya gelince, ''önce sebebini görelim,'' Mihawk'a gelince dalga geçmeler, eğlenmeler. Yakışmıyor sana. :hhh:
Yahu Mihawk'in fanlarına göre konuşuyorum yine. Adam için "Shichi olması bile rahatlıktan, çok güçlü olduğundan tek başına seçilmiş" dendi o kadar. Gelinen noktada böyle bir oluşumda yer alıyor ve fanlarının dediği her şeyi yıkıyor adam.

Crocodile ise plancı bir adam, çakallık düşünür bir şey yapar. Bu bir gerçek ve bu olayda da bu tarz bir şeyi çıkabilir. Mihawk'in böyle bir olayı varsa söyle bende kabul edeyim. Fanlarının tamamen beklentisinin dışında çıktı adamın yaptıkları... :D
 
İşlenen mihawk karakterinin umrunda olur mu bu durum? Adam koskoca adada maymunlar ile yaşıyordu.

Ha maymun ile yaşamış ha buggynin maymun kadar zekası olan tayfası ile farkı var mi rahat ettikten sonra?
Olur, olmalıdır da. Ivankov'un adamlarını yenerken "ezdiğim her böceğin adını hatırlayamam" ya da Zoro ile dövüşürken "daha küçük bir bıçağım yok" gibisinde sözlerle karşısındakinin güçsüz olmasıyla alay eden bir adamdan bahsediyoruz. Üstelik adasına Denizciler geldiğinde gayet neşeli görüyordu. Başına bir şey mi geldi de, Buggy gibi biriyle ortak olmayı kabul etti?

Bu bölüm çıkmadan önce "Mihawk, Buggy ile ortak olur mu?" diye anket açsak, Hayır oyu buradan uzaya fırlardı. Olay gerçekleşince "olabilir, normaldir" deniyor. Dik durun biraz.
 
Astı değil konum aynıymış ama yine de Mihawk'a yaramadı bu. Fanları ne bekliyordu o ne çıktı... :S


Buggy için düz komedi bu. ID ve MF de adamın olduğu şekiller ortada, fakat sen troll olmayan karakterleri belli başlı şekilde degerlendirmiyorsun "Buggy" diyorsun... :S

Kaçışı bile buna kitlediler ID de, Roger-Shanks olayi...

Doğru diyorsun tek tabancayim diyordu. Fakat şuan bu olaylarında tam olarak nasıl olduğu belli değil Croc açısından. Yani bir oyun peşindeyse olabilir derim. Fakat benim patlamam mı daha önemli sizin ki mi? Benim ki küçük bir söz üzerine belki, sizin ki seviye üzerine. :S


Kıvama geliyorsunuz yavaş yavaş. Biraz işlensinler o dediklerini de değiştirirsin. :D
Olayların nasıl belli değil Mihawk açısından deyip de konu kapatılabilir o zaman. Çünkü belli değil.

Denizciler bize yamuk yaptı, biz de bundan sonra denizcileri avlayalım diye toplanmışlarsa, bu duyulup da Morgans da Buggy'i bunların lideri ilan etmişse ne olacak? Bu senaryoda güçle alakalı bir şey yok. Organizasyon bile sayılmaz. Sadece bir ittifak. Croco neyse de Mihawk'ın öyle aşırı kompleksi yaptığını da görmedik bu zamana kadar, takmayıp geçebilir. Bu haber çıktıktan sonra Croco grupta kalmasın diye dua et sen yoksa yıllardır yaptığın tek tabanca muhabbetleri geri dönecek sana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık