Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk sağ kolu olmuş buggy nin. Wevill falan gelmiş croco hani bana hani bana demiş öyle işte...
Öncelikle sana teşekkür ederim.

Oda beyefendiye için de eğer gerçekse şunu diyorum:

Sana laflar hazırladım...

(Bilmeyenler araştırsın turkishmusic.org'daki sezen aksu tartışması)
 
Mesajı gücünden bağımsız olarak yazdım zaten. Hükümetin ödül verme sebepleri belli. Mihawk çok kendi halinde bir adam. Diğer Shichiler gibi bu unvanı kötü amaçlar için kullanıp, insanlara zulüm etmiyor. Hiçbir Yonkou ile husumeti de olmamış. Tayfası yok, korsanlıkla da alakası yok, adam soylu gibi takılıyor. Luffy, Law, Kid Yonkou indirip anca bu ödüle ulaştılar. Mihawk'ın genel profiline bakınca 3 milyar çok bence.
"en iyi" olurken yaptığı 3-5 icraatı vardır illaki, onların hatrına verirler bişeyler. Benim tahminim beckman ödülünden bir tık yüksek olur, en yakın tayfa kızılsaç korsanları olduğundan muhtemelen ödülü en yüksek sağ kol beckman olacak mihawkta ondan bir tık yüksek olabilir, düşük olması çok abes kaçardı
 
Spoiler bence fakedir. Mihawk gibi adam birinin altina girip abee çekecek bi karakter gosterilmedi. Croco gibi adamda oyle bişey olsa darbe yapar yonkou ilan eder kendini 😂😂 sanmıyorum onun pesinden gidecegini devletin. Ben bunlardan ziyade bigmom ve kaidonun durumu öldü denilmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık