Ben birşey demiyorum. Bölümü görmemi sağlayan kişi hastalandı. Bende göremedim bölümüTürkiye'nin yerli ve milli spoiler sağlayıcısı sen bize nasıl bir info veriyorsun.
Ödüller güncellendi. Üstelik kapına bağladığın köpeğin huyunu suyunu bilirsin. Serideki en uygun ödülleri bu herifler almış olacak.Mihawk'ın ödülüne niye bu kadar düşük dediniz ki adam shichibukai ödülü kim bilir ne zaman durdu.
Fark etmez. Aradan belki de 1 ay geçti. Dünyanın en iyi güçlü bilmem ne kılıç ustasının ödülü otomatik zirveye oynar öylesine unvan değil sonuçta. Lakin öyleymiş gibi suanlik....Mihawk'ın ödülüne niye bu kadar düşük dediniz ki adam shichibukai ödülü kim bilir ne zaman durdu.
İcraat namına bir şey göstermiş olsa o da alsın zaten. Ama ortada ne bir söylem ne bir eylem var.
Niye neyini gördük vampirella nin ? Unvanı hükumet vermiş olsa ki abes kaçmıyor adamla kapisan 1 kişi, ödül düşük olabilir. Asırlar önce şanks la kapismislar wb ile olan muhabbet bile retcon yedi mihawk da yer...
Normal okuyucu için sorun yok. Benim gibi kendisini Shanks kadar görenler için rezillik bence. Hele bir WG Mihawk varken Buggy'yi kaptan sanıyorsa...Yaptığı en çılgınca şey şarap içmek olan bir adama 3 milyar çok değil mi? Adamın varlığı ile yokluğu bir seride. Etkileşime girdiği hiç bir olay yok. Mihawk'a 3 milyar ödül vermek, alkol içtiği için bir insana 40 yıl hapis vermek gibi bir şey.
Öz abim beTwitterda yazılanlara göre kapakta Katakuri varmış. Germayı yenmiş sanırım.
Yemiş diye okudum. Gerçi ikisi de aynı şeyTwitterda yazılanlara göre kapakta Katakuri varmış. Germayı yenmiş sanırım.
Mesajı gücünden bağımsız olarak yazdım zaten. Hükümetin ödül verme sebepleri belli. Mihawk çok kendi halinde bir adam. Diğer Shichiler gibi bu unvanı kötü amaçlar için kullanıp, insanlara zulüm etmiyor. Hiçbir Yonkou ile husumeti de olmamış. Tayfası yok, korsanlıkla da alakası yok, adam soylu gibi takılıyor. Luffy, Law, Kid Yonkou indirip anca bu ödüle ulaştılar. Mihawk'ın genel profiline bakınca 3 milyar çok bence.Normal okuyucu için sorun yok. Benim gibi kendisini Shanks kadar görenler için rezillik bence. Hele bir WG Mihawk varken Buggy'yi kaptan sanıyorsa...
Luffy ve diğerleri gazeteyi okuyorlarmış ve Buggy'nin neden İmparator olduğunu öğrenmişler.Twitterda yazılanlara göre kapakta Katakuri varmış. Germayı yenmiş sanırım.