Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manga üzerinden giriyorum körlük var mi sende? Buggy ve Croc arasında geçen olaylara bak, Croc'un karakteri ortada. Mangada görelim dedikleri ondan sonra konuş böyle bir şey varsa ki yine ben haklı çıkacağım Croc bir oyun peşindedir kesin. Bekle ve gör ne diyeyim sana başka. :S


Yine birileri istediği şeyi istediği gibi kıvırıyor... :S
Zamanında lütfünün köpekliğini yapan crocoboy, şimdi de buggynin yapıyor. Değişen bir şey yok, mangadaki olaylarla benzer şeyleri görüyoruz, tarih tekerrür ediyor.
 
Zamanında lütfünün köpekliğini yapan crocoboy, şimdi de buggynin yapıyor. Değişen bir şey yok, mangadaki olaylarla benzer şeyleri görüyoruz, tarih tekerrür ediyor.
Yine hayal gücüne dalmışsın, adam neden Luffy'e yardım etmiş git bir oku mangayi Daz Bones söylüyor. Fakat senin o huyun yoktu doğru ezbere salla. :S


"Mihawk KK len" diye diye gittin sen, geri getiremeyiz seni daha... :hhh:
 
1) dünyada halk tarafından popüler oldu diye mf deki yayınlarından sonra
2)orda da geçmişi öğrenildi diye söyleniyor roger korsanı hatta raftele gitti vs sanıldı diye. Kid shanksa kafa göz dalma cesaretine sahip kaidoya ihanete uğrasa bile dalmış adam üstüne bm yi yenmiş ekip te yer alan adam buggye niye saldırmasın . Gücü benide tatmin etmese de adam cesaret abidesi. Buggy den kat kat güçlü ve kimseye yenilirim saldırmam ben buna diyecek adam değil ki zaten. Luffy neden kesinlikle saldırmaz luffy buggyle kanka değil ki ? Buggy de iyi bir karakter değil.
3)buggy nin tayfasına katılan daha kim olabilir ki denizciler yonkolar çekinsin. Karasakala aokiji katıldı kimse iplemedi aokijiden güçlü kim katılmış olabilir ki buggy tayfasına diğerleri çekinsin
1) Popüler olmanın bir shichi olma kriteri olduğunu sanmıyorum.
2) Buggy ile konuşan denizci "senin gibi bir adamın gücünü bu kadar saklayabilmesine şaşırdım, şimdi Ace'i kurtarmaya geldiğine göre gücünü göstermek niyetindesin." gibisinden bir şey söylüyor. Güçlü olduğunu düşündükleri kesin.
- Kid saldırsa ne olur ki zaten? Adam atarlı çöpün biri. Mihawk döve döve geri yollar adadan. Mihawk diğer yonko ve amirallerden çekiniyordur muhtemelen.
- Luffy ve Bellamy de kanka değildi, ama Luffy Dressrosa'da Bellamy'i döverken tereddüt etti. Ayrıca Bellamy de kötü bir karakter yine. Luffy'nin saçma sapan bir arkadaşlık anlayışı var kısacası.
3) Çekinmeden ziyade denge ayağına saldırmama. Beyazsakal'ın veya Aramaki'nin Kaido'ya dalmaması gibi. Aramaki korku gerçi, o başka. :d
Karasakal yonko ve gördüğümüz kadarıyla amiraller vs. adasına dalmıyor öyle.
Buggy de üç beş shichi, bir iki tane de YC3 seviyesi adam toplamış olsa sağlamından bir tayfası olur, kimse de saldırmaz ona.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık