Biat güç işidir, gücü olsa biat etmezdi. "Mihawkcığım bu ayakkabılar niye parlamamış? "Lord Buggy.Buggy ve Mihawk olayı komedi malzemesinden öteye gitmez. Güç unsuru olarak değerlendirmeyin
Biat güç işidir, gücü olsa biat etmezdi. "Mihawkcığım bu ayakkabılar niye parlamamış? "Lord Buggy.Buggy ve Mihawk olayı komedi malzemesinden öteye gitmez. Güç unsuru olarak değerlendirmeyin
düşünemezdik algı kapasitemizin üzerinde bir rezillik bu, dediğin gibi doğu mavideki önemsiz bir karakter olarak kalmalıydıAdam troll karakter, her gözüktüğünde bu da olmaz be dediğimiz şey oluyor özellikle Marineford'dan sonra nasıl hayal kırıklığına uğratıyor olabilir ki. Hiç kimse Doğu Mavi de yenilen önemsiz bir karakterin Yonkou olabileceğini düşünmezdi.
Manga üzerinden giriyorum körlük var mi sende? Buggy ve Croc arasında geçen olaylara bak, Croc'un karakteri ortada. Mangada görelim dedikleri ondan sonra konuş böyle bir şey varsa ki yine ben haklı çıkacağım Croc bir oyun peşindedir kesin. Bekle ve gör ne diyeyim sana başka. :SSpoiler'da Mihawk aleyhinde olan durumları kabul ediyorsun da crocoya gelince kıvırıyor musun?
Yine birileri istediği şeyi istediği gibi kıvırıyor... :Sgaldinoya senin gibi beş para etmez birinin burada ne işi var, adamı olacak olan benim demiş
O sahne o zamanda kaldı devir değişti .İnanıyorsan bunun olacağına sana bir şey demeye gerek yok. Hele de şu sahnelerden sonra... :S
Croc kimsenin emrine girmez, neyse bekleyin Croc'un yaptığı büyük oyunu görün ne diyeyim...O sahne o zamanda kaldı devir değişti .
Doffy aynı durumda olsa geçilmedik dalga bırakmazdın bu fırsat kaçar mı ?
Oyun büyük yiģenimCroc kimsenin emrine girmez, neyse bekleyin Croc'un yaptığı büyük oyunu görün ne diyeyim...
Adam filmde bile Law'i yanına çağırıp onun üzerinden herkesi kontrol ediyordu. Bu adam böyle...Oyun büyük yiģenim
Flashback sahneleri çok iyi olmuş.Aşağıdaki videoyu final kabul edip seriyi bırakalım forumcak...
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/w1ycte
Anlat,anlat güzel oluyorAdam filmde bile Law'i yanına çağırıp onun üzerinden herkesi kontrol ediyordu. Bu adam böyle...