Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1056 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizcilerin Buggy'nin gerçek gücünü bildiğini sanmıyorum. Aramaki mesela Buggy'nin adasına gitmeye cesaret edemeyebilirdi. Yonkolardan Luffy ve Shanks da Buggy'e saldırmaz zaten. Geriye adaya saldırma ihtimali olan bir tek Teach kalıyor.
Bir de Buggy bizim de bilmediğimiz başka güçlü kişileri de tayfasına toplamış olabilir.
Denizciler nasıl bilmesin ki ?
1) hakiyle rakibin gücü anlaşılan bir evrendeyiz. Wb ve marco buggy nin gücsüz oldugunu anlıyor, reylieg luffy i eğitirken adada 500 tür senden güçlü diyor . Denizcilerde de bu kadar hakisi olan insanlar var en azından garpta haki masterlık var biliyoruz. Anlamamaları imkansız. Hem buggy i hem adamlarını
2) buggy nin gücünü anlamışlar ki onu impeldownda 2. Kata koymuşlar yanındaki adamlarıda 3 ve 4 e vs(katlar yanlış olabilir ama hiçbiri 5.6. Katta değil)
Denizciler gayet buggynin gücünün de yanındakilerin gücününde farkında. Ayrıca luffy buggye niye saldırmasın . Buggy luffynin düşmanlarından dı ve köylüye güçsüze zulmeden bir adamdı. Ki ikisi zaten savaştı zamanında
 
Şunu atlıyorsun roger raftel e gidince son ada vs peşinde rocks sa dünyaya hükmetme. İkiside amaçları doğrultusunda savaşan adamlar. Ve rocks amacını daha net söyleyip dünya hükümetine dalan kutsal ejder lere saldıran adam. Hani delikanlılıksa mesele yada güçse rocks korsanları ve kaptanları rocks daha delikanlı ve güçlü ki kimseyle ittifak kurmuyor ama roger ve gar ittifak kurup bunlara dalıyor. O savaş ta bilinmeyen çok ta şey var. (Wb nin mf de sengoku bizi yine böldün değişmemişsin göndermesi gibi). Bu denklemde shanksda buggy de rocksla karşılaştırılmaz.
Bu ikisini Rocks ile karşılaştırmıyorum. Hatta Roger ve Rocks'ıda karşılaştırmıyorum. Tayfalarındaki üyeleri karşılaştırdım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık