Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Şimdi sahnelere baktım da çatıda neler olmuş lan. Luffy Kaido’yu uçurmuş ağzından kan almış:

Mangada herif o kadar az etkileniyordu ki luffy ryuo kullanmayı bıraktı sananlar olmuştu.
 
Aklımda deli sorular...
Dünyanın en güçlü adamı ve yaratığı ünvanına sahip olan kişiler en güçlü kılıç ustasında güçlü olmuyor mu?

Dünyanın en güçlü insanı / yaratığına denk güçlerde olan ama kılıç kullanan bir yonkou eski düello arkadaşına yenilir mi?

Acaba bazı ünvanlar seride zirve olan yonkoular ve amirallere rakip olamayacaklarından bunların haricinde kalan kişiler için mi kullanılıyor?
 
Oda SBS'de Raizo ve Fuku'nun bağlantısını anlatmış. Fuku'nın kız kardeşi Raizo'ya hayranmış. Raizo bir görevde bu kızı kurtarmış. Kız kurtarıldıktan sonra Raizo'yu öpmeye çalışmış fakat Raizo hayvanlık yapıp kendisini itip kaçmış. İtince düşüp yaralanmış ve ölüm döşeğine girmiş kızcağız. Raizo kaybolunca o yaralı haliyle Raizo'yu aramaya çalışmış ama bulamamış ve sonunda ölmüş kız. Fuku'da bu yüzden Raizo'yu hiç affetmemiş.
 
Son düzenleme:
Oda SBS'de Raizo ve Fuku'nun bağlantısını anlatmış. Fuku'nın kız kardeşi Raizo'ya hayranmış. Raizo bir görevde bu kızı kurtarmış. Kız kurtarıldıktan sonra Raizo'yu öpmeye çalışmış fakat Raizo hayvanlık yapıp kendisini itip kaçmış. İtince düşüp yaralanmış ve ölüm döşeğine girmiş kızcağız. Raizo kaybolunca o yaralı haliyle Raizo'yu aramaya çalışmış ama bulamamış ve sonunda ölmüş kız. Fuku'da bu yüzden Raizo'yu hiç affetmememiş.
şerefsiz raizo. aramaki az bile yapmış
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 68)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık