Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben belki Wano'da bundan bahsederler dedim o bile olmadı, kaldı ki herkes bilir ben Mihawk'ı asla Shanks, Beyazsakal, Kaido seviyesinde görmem. Hatta Ryuma bundan güçlüdür diyince çok laf yaptılar zamanında şimdi herkes gördü Ryuma'nın boş olmadığını.

Zoro'nun YC1 olarak bu adamı geçeceğini biliyoruz, böyle bir durumda Zoro'nun bile Yonko olarak kabul edilen seviye, Shanks, Beyazsakal vesaire olması zor gözükürken tabii ki Zoro'dan güçsüz Mihawk'ın o seviye de olması çok zor ihtimal. Kaldı ki Mihawk kendisi Roger'ın seviyesinin kendi seviyesini geçsen bile erişemeyeceğin bir seviye olduğunu söylüyor, ve Beyazsakal ile arasındaki farkı kabul edip, farkı görmek için saldırı yaptığını biliyoruz. O saldırı YC2 Jozu tarafından kolayca durduruluyor, Shanks ise bir Amirali kaç metre uzaktan Kral Haki ile terletiyor. Jozu bile Shanks'ın Amirali terlettiği gibi terlemedi Mihawk'ın Beyazsakal için yolladığı vuruşu durdururken.
Yc1 olarak geçmeyecek. Zoro şuan zaten yc1. Luffyler kk olduğunda, kk sağ kolu olarak geçecek.

Zoro, yaşlı hasta Wb ile kapışabilecek, seri sonu Zoro ise Shanks'ı yenebilecek güçte olacak. Seri sonu Luffy için yaşlı Wb, Shanks gibi isimler kıyas edilmeyecek(şuan zaten Shanks ve yaşlı Wb seviyesinde Luffy), Im, Roger, Xebec gibi isimler kıyas edilecek. Hal böyle olunca Zoro Shanks, yaşlı Wb seviyelerine gelebilir.

Mihawk KK'lık seviyesinden(zirve korsanlık seviyesi) sonra Deikuluk seviyesi olduğunu söylüyor. Yani en güçlü korsandan sonraki korsan, deiku diyor. Bu ünvanı kklık ile kıyaslıyor. Kklıkla kıyaslanan kaç ünvan gördün? Wb bile dega ünvanıyla rogerin ünvanını geçemedi.

Jozu, meyvesiyle durduruyor adamın "slashı"nı. Ona bakarsan Zoro da iki yonkonun saldırısını durduruyor, o sıralar yc1 olmayan zoro. O zaman Zoro > Kaido ve Big Mom mı diyeceğiz? Saldırı durdurdunmu direk karşındaki rakipten güçlü oluyorsun diye bir şey yok. Bkz; Zoro ve Kuma hadisesi, Zoro ve İki Yonko, Buggy ve Mihawk, Jozu ve Mihawk, Marco'nun durdurduğu bütün amiral saldırıları vs.

Shanks'ın h. Hakisini gördük ama Mihawk'tan haki bazlı bir şey görmedik, adam sadece MFde gözüktü. O savaşta kimseden doğru dürüst hakili bir saldırı görmedik. Ayrıca o bölümde Shanks bütün hakisini saldığı söyleniyor, Mihawk buna benzer bir şey gösteremezdi MF zamanları(cünkü haki muhabbeti oturmamıştı). İleride Mihawk'ın tam seviyesi gösterileceği zaman Zoro(adamda h. Haki var ve yağmur gibi yağdırıyor) ve Mihawk'ın haki çarpışmalarını gördüğümüzde Mihawk ve Zoro'ya Yonko benzeşmeleri yapılacaktır.
 
Bu Shanks ile Mihawk bir kere düello atmış ve Mihawk tokatlayıp en güçlü kılıç ustası olmuş sanırım. Çokça yapılan bir düello yok gibi.
O şerefe tek sefer mi nail olmuş? Kesin birkaç hareketten yine erteledi de sonra bir daha cesaret edemedi. Millet de Shanksın yaydığı hakiyi tek bir kişiden bu kadar çıkamaz ikisi de hayvanmış diye yorumladı. Shanks da doğu mavide takıldığı sırada unvan buna kaldı. Her şey yerine oturdu. Artık huzur içinde uyuyun. :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık