Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu'ya kalsa savaşa devam edecekti, Kizaru daha önce tek başına Big Mom'a saldırayım mı diyen herif varsayım ile bu iş olmaz kaldı ki spoilerda sadece Shanks'i değil tayfasını da sezdiği söyleniyor bu durumda sadece durum 1vs1 değil
Akainu'nun savaşa devam etme gibi bir isteği yoktu. Sana zaman sıralaması ile olayları özetleyeyim: Shanks savaşı durdurmaya geldim diyor ilk hamlede Akainu Shanks'ı görünce terliyor, sonra Akainu yerinden kıpırdamıyor sadece Shanks'a senin yüzünden Luffy kaçıyor diyor ardından Akainu değil, Kizaru Beckman'dan kurtulup Luffy'ye saldırı yapıyor ve Aokiji'de hamle yapıyor ancak Akainu önünde Shanks olduğundan hamle yapamıyor. Zaten Kizaru ve Aokiji'de saldırıyı Luffy'ye yapıyor Kızıl saç korsanlarına değil. Daha sonra Shanks meydana inip hadi kim dövüşmek istiyor diyor Akainu ses vermiyor Shanks orada olanlar arasında en güçlü Karasakal'ı görmüş olacak ki ismiyle Karasakal'ı çağırıyor Karasakal gülerek ben istediğimi aldım gerek yok daha erken diyor. Sonra Shanks bir adım daha ileri gidiyor bu sefer WB ile Ace'i biz alırız zaten herkes gördü diyor ondan sonra Doberman ve bir denizci o kadar da olmaz size vermeyiz diyor Sengoku farketmez alın gidin savaşta bitsin artık diyor ve savaş bitiyor.

Kizaru olayında ise Kizaru hiçbir zaman tek gideceğini söylemedi ben gideyim mi dedi ben tek yeterim tek giderim demedi yani buradan Kizaru yanında yardım götürmeyecek anlamı çıkmaz zaten Yaşlı Rayleigh'e karşı bile seni yakalamak icin hazırlık yapmam gerek demişti Kizaru daha dövüş başlamadan yani Yaşlı Rayleigh'e tek gidemeyeceğini ve hazırlık yani fazladan adama ihtiyacı olduğunu söyledi Big mom mevzusunda da böyle bir şey planlamıştır. Hatta Marco'ya bile Onigumo'dan yardım alarak arkadan saldırmasına rağmen yine de 2 ye 1 yapmıştı ve öyle yenmişti, yine böyle bir 2 ye 1 planlamış olma ihtimali var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık