Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler doğru mu bilmem ama Yonko > Amiral denklemi varsa eğer Amiralin Shanks'ı sezerek geri çekilmesi normal aslında, aynı şekilde Akainu dövüşmeyi bıraktı Shanks geldiğinde, ancak Momo'nun saldırısından Amiralin hasar alması kötü olmuş, Karasakal gibi meyve gücü ve karakter bakımından her saldırıyı alan bir tipse farklı tabii, ancak öyle birine benzemiyor yani ilk başta rahat savunmasız takılıp sonra ciddileşince savunmasını Karasakal'a benzer şekilde güçlendirecek gibi değil bakalım.

Birde Greenbull Kaido yenenlere saldırıyor ama Shanks'tan mı çekiniyor bence yanlış bakış açısı. Çünkü Greenbull onları hazırlıksız ve daha iyileşmeden yakalamak istemiş olabilir veya bir ihtimal hile ile arkadan saldırarak kazandıklarını düşünmüş olabilir hatta kazanırken ağır hasar ve uzuv kaybı yaşadıklarını düşünmüş olabilir. Sağlıklı bir Yonko farklı daha yeni Yonko olmuş ve savaştan muhtemelen hasarla çıkmış yaralı bir Yonko farklı.

Yine de dediğim gibi spoiler doğru mu bilmiyorum.
 
3 şey saydın, üçü de Momo ile alakalı değil. Yoldan geçen herhangi birisine bu üçünü versen yine aynısı olurmuş.
Luffy'nin de babası Dragon, dedesi Garp, meyvesi tanrı meyvesi. Tüm sülalesinde kral haki olduğu için onu da kalıtımsal olarak edindiğini söyleyebiliriz. Soyu da özel. Ayrıca adam Joy Boy. Hayat böyledir yapacak bir şey yok. Bazı insanlar büyük şef Momonosuke gibi şanslı doğuyor. Ama herkes onun gibi meyvede hiçbir uzmanlığa sahip olmadan kahraman dostlarının rahatça istirahat edebilmesi için amirale kafa atacak yüreğe sahip olamıyor tabii. Güç bu sefer doğru kişiyi seçmiş. :utan:
 
Aramaki Akagaminin hakisini hissetti ise momo luffy neden hissetmedi.Yoksa farklı bir hakimi yayıyor Akagami.Spoilerden birşeyler çıkarmak zor.
 
Spoiler doğru mu bilmem ama Yonko > Amiral denklemi varsa eğer Amiralin Shanks'ı sezerek geri çekilmesi normal aslında, aynı şekilde Akainu dövüşmeyi bıraktı Shanks geldiğinde, ancak Momo'nun saldırısından Amiralin hasar alması kötü olmuş, Karasakal gibi meyve gücü ve karakter bakımından her saldırıyı alan bir tipse farklı tabii, ancak öyle birine benzemiyor yani ilk başta rahat takılıp sonra ciddileşince savunmasını güçlendirecek gibi değil bakalım.
Akainu'ya kalsa savaşa devam edecekti, Kizaru daha önce tek başına Big Mom'a saldırayım mı diyen herif varsayım ile bu iş olmaz kaldı ki spoilerda sadece Shanks'i değil tayfasını da sezdiği söyleniyor bu durumda sadece durum 1vs1 değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık