Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo'ya çakma Ace demekte gereksiz bence artık. Adamın izlediği yol daha farklı ve şimdiden Ace'den daha fazla iz bırakan bir karakter oldu evrende.
Shounenlerdeki her kişiyi ana karaktere bağlı kılma takıntısından nasibini aldı Sabo. Sırf Ace gibi abisi diye meyveyi aldı bu iki sebepten Ace 2 deniyor. Halbuki kişilikleri zıt neredeyse.
 
Bunlar olmaz:
* Shanks gelip gitti.
* Aramaki güç olarak istenileni verse de karakteri şüpheli.
* Momo ve Yamato öne atıldı ama bir etkileri olmadı

Kazanması gerekenler:
* Sabo Dragon'a denk hale gelip tüm dünyada yüz olmuş. Henüz ne yaptığını bilmiyoruz ama.
* Oda bölümü Sakazuki ile bitirdi. Amiraller için mazeret kabul etmem dedi. Kutsallarla samimi olmadığını gösterdi. Herkese atar yaparak sağlam bitirdi.
Akainu lafta filo amirali anca. Fujitora'ya emir verir dinletemez, üslere almayın Fujitora'yı der girdiği yer üs sayılmaz denip alınır, Wano'ya gitmek isteyen amirali yollamayıp hiç bir şey yapmaz, diğer bir amiral gizlice gider onu durduramaz, bir şey yapma der adam kelle alıcam diye sayıklar.
Yazarsa Sabo'ya yazar. Yamato'da dahil edilebilir çünkü bizim ahali sezmeden sezip gelmiş amirale. Aslında başka bir vaziyet daha olabilir ama o da fena yazar birilerine. Luffygil sezip sallamamışsa amirali çok fena + yazar:ehe:.
 
Şeyi bilmiyorum ya bu arada, yaşı büyüdü ya şimdi Momo'nun, kabiliyetleri aynı kaldı da sadece fiziksel olarak mı gelişti, yoksa hiç bu olay olmamış olsaydı 20 yaşında olacağı kişi mi oldu direkt.
Sadece fiziksel olarak gelişti. Kafa ve yetenek olarak çocuk hala. Çalışıp öğrenmesi lazım.

Raftel'e gidiş olayında 4 kitabenin yolu gösterme hikâyesi biraz saçma geliyor bana. Acaba ben mi yanlış biliyorum? Eğer ben yanlış anlamadıysam bu olayın altının iyice doldurulması lazım. Çünkü mantıken zaten 2 veya 3 tanesinin verdiği koordinatları takip ettiğinde zaten Raftel'i bulabiliyor olmalısın.
Koordinat vermiyorlar. Hepsi bir noktayı işaret ediyor. 4 noktayı birleştirince Fıkra Adasını buluyorsun. 3 nokta bilip dördüncüyü bilmezsen bulamazsın yani. :)
 
Big Mom aldı yere çaldı sadece. O haliyle bile ezdi. Kafası yerinde olsa P1e çektiği muameleyi çekerdi.
P1 durumuna düşmesi zor da hakiyle vursa güzel hasar verir. Bu arc Marco'nun durum ortadayken Ace'e fazla yükselemiyorum şahsen. Sabo genel itibariyle daha sağlam bir karakter. Yakında meyveyi Ace'ten iyi kullanır.
 
Sakazuki'nin olduğu her bölüm iyi oluyor. En son gözüktüğü bölümde de Xebec'i ve Yonko ödüllerini öğrenmiştik.
 
P1 durumuna düşmesi zor da hakiyle vursa güzel hasar verir. Bu arc Marco'nun durum ortadayken Ace'e fazla yükselemiyorum şahsen. Sabo genel itibariyle daha sağlam bir karakter. Yakında meyveyi Ace'ten iyi kullanır.
Yav hakisiz dövdü karı zaten. Uğraşmazlar Yonkolar bu tip adamlarla.
 
Yami BB ile dövüşürken yetenekleri övüldü ve meyveden ibaret olmadığı söylendi. Yami Teach King’i fena üzer.
Ben yami Bb'den bahsetmiyorum yami Bb'yle dövüşen Ace'ten bahsediyorum. Yami Bb'nin sağ kol ayarında olmasından değil ama o Bb King'i alabilir çünkü adamın elemental güçlere karşı çok büyük bir avantajı var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık