Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054: Alev İmparatoru

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 286 81.9%
  • Orta

    Kullanılan: 48 13.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüzlerce insanın olduğu bir yer olduğu için amiraller özgürce güç kullanmadılar. Rahatça dövüşseler muhtemelen bütün şehir haritadan silinirdi. Buna rağmen sabonun bir amirale denk olduğunu düşünüyorum.
 
Amiraller hadi rahat dövüşmedi, Devrimciler de insanların gönüllerine oynayan bir kitle. Sanki onlar şehrin ortasına insanların üstüne bombe attı... Aka haklı kızmada. Bahane aramaya gerek yok.
 
Gördünüz mü arkadaşlar off panelin tillahını? Ben demedim mi bu adam vs'lerin çoğunu offpanel kullanıyor,kalemi yetmiyor diye. Hani sabo vs si?? Tüm foruma sorarım?
Gidin bu hafta çıkan one punch manı okuyun. Adam asla kalemini korkak alıştırmıyor aksine yardırıyor.

Bizim op mangakasının gerçekten kalemi yetersiz ve keskin değil.
Tüm seri offpanel gidiyor.
 
Bir de şu var, Shanks'ın bu meyvenin özel olduğunu bildiği ortaya çıktı bu bölümle. Meyveyi koruyanlar bile şaşırıyor. Galiba Shanks'ın bu meyveyi Ace'e götürdüğü, kazara Luffy'nin yediği olayı doğru.
"Hazine yok neden saldırıyorlar ? Meyvenin olayı ne? Alt tarafı insanı lastik yapmaya yaramıyor muydu?" ifadelerinden ötürü mü meyvenin özel olduğunu bildiğini ifade ediyorsun? Olma ihtimali olmadığından değil de Oda'nın öyle düşündürtmek istediği için bu panelleri koyduğunu düşünüyorum bende.
 
İlla YK1 YK1 ile dövüşmesine gerek yok ki. İsmini unuttuğum o uzunbacak kadın var peros var. uzaktan saldırı yapabiliyorlar çok rahat.
Olacakları önceden fark edip engel olabilecek kalibrede bir adam sonuçta. Bazen de bildiğin gibi senaryonun böyle işlemesi gerekiyor. Big Mom'ın ekip gelse güçleri yetmezdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık