Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu manasız bir şey değil mi hocam? Luffy bulmadan önce senelerce plan yapan kaido'nun ya da linlin'in bulması durumunda ne olacaktı peki? Shanks one Piece'i kendisi için bulmak istediyse şimdiye kadar beklemesinin bir manası yoktu çünkü hiçbir yonkouya kitabe için saldırdığını falan duymadık. Hazırlıkları tamamsa şimdiye kadar niye beklediği çıkar ortaya. Nereden bakarsan tutarsız geliyor. Açıkçası şartların oluşmasını beklediği çıkarımından başka çıkarım yapamıyorum ben.
Bu yüzden dengenin bozulmasını engelleyici şekilde hareket etti büyük ihtimal. Denge olduğu sürece diğer bir Yonkou'nun başka bir İmparatora karşı onu öne geçirici bir hareketi olmayacaktı. Shanks Teach ile olan savaşını da belki de bu yüzden geciktirdi.
 
Sorun bize olayın macera olarak anlatılması. Yaşanan ise bildiğin kader. Ayrıca aramaki denen adamın yaşamı şansı sıfır. Mangaka daha ilk bölümden güçlü ama kişiliği oturmamış biri görüntüsü vermişti bu bölümde de kutsal ejderci yönünü gösterdi. Böylece hem bir amiral inmiş olup olaylar körükletilecek hem de hiç sevilmeyen birini ortadan kaldırdığı için amiralcilerin tepkisi almayacak güzel strateji bravo :D
Ben öleceğini sanmıyorum kimse bir amirali öldürmez daha yeni gözüktü bide adam.
 
Adam çizmeye çizmeye Shanks'ı nasıl çizdiğini unutmuş. Çok eğreti geldi Shanks çizimi. Ayrıca Oda için en güçlü karakter en büyük yumruğu atan karakter. Yahu orman adam yaptırıp ona ağaçtan yumruk attırmak nasıl bir hayalgücü yoksunluğudur. Manyetik adam yapıyosun, hurdadan yumruk attırıyorsun. Açtığı oda içinde her istediğini yapabilen adam tasarlıyorsun, kaya fırlattırıyorsun. Bu adamın dövüş çizmeyi sevmemesi çok normal. Çünkü dövüş çizebilecek hayal gücünden yoksun. Serinin en iyi dövüşleri gösterilmeyen dövüşleri. Akainu vs Aokijiyi göstermediği için kızıyodum ama şu an iyi ki magma yumruğu vs lav yumruğu okumamışım diyorum.
 
merhabalar forumda yeniyim düşüncelerimi paylaşmak istedim
shanks gelmesi saten olan üstü bir durum değil
1 savaşmak için burda ayrilacaklar

2 shanks haki ve nika yi derinliğini luffye aktaricak hayırlısı bakalım 2 bölüm ya kavga yada eğitim çıkar 😁
 
Ben öleceğini sanmıyorum kimse bir amirali öldürmez daha yeni gözüktü bide adam.
Bana dümdüz Ferdinand muamelesi görecekmiş gibi geliyor. Karakterden soğutmak için kutsal ejder dalgasını bile eklemiş. Bu seride herkesin ortak şekilde sevmediği tek oluşum bunlar yani.

@Alpamis gorosei ile olan konuşma ortaya çıkana kadar bu konuda içim rahatlamaz benim. Hoş orada olan konuşma her ihtimalde sıkıntılı bir durumu ortaya çıkartmak zorunda. Aksi halde bununla görüşmeleri için bir gerekçe olmaz. Açıkçası ben shanks ın beklenen kişiyi bekleyip figüran rolü oynamasındasa hain olmasını tercih ederim. Keşke öyle olsa ama hiç zannetmiyorum böyle bir yola girileceğini
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık