Eline silah vererek mi süt çocuğu muamelesi yapmış.Sen bunu Dof'a süt cocugu gibi bakıp yetiştiren Trebol mü sandın?![]()

Eline silah vererek mi süt çocuğu muamelesi yapmış.Sen bunu Dof'a süt cocugu gibi bakıp yetiştiren Trebol mü sandın?![]()
Bu son amiralle makam köpeğin üzerindeki bitin yavrusuna dönmüş resmenİşin en kötü tarafı en koyu amiralcilerin çoğu Shicbukailer hükümet köpeği diye etrafta gezen kişiler![]()
Doffy canavar demişti ryokugyu için ama mecaz sanmıştım eleman bildiğin Monet gibi canavara dönüşmüş bence bu amirallerin karizması için eksi yazdı eski üçlüden daha cool teknikler ve formlar görüyorduk.Bu son amiralle makam köpeğin üzerindeki bitin yavrusuna dönmüş resmen![]()
Dof: Trebol abi düştüm dizim kanadı.Eline silah vererek mi süt çocuğu muamelesi yapmış.Dof asa kese bugünlere gelmiş.Tabii Garp eğitimi alamadı onu alsa potansiyelini %100 ortaya çıkarırdı herkes o kadar şanslı değil.Demek istediğim Shanks lastik meyvesi olmadığını biliyor Luffy’i resmen kullandı çok değer vermiyor olabilir.
Kobra'yı hükumetin öldürdüğü yüzde 99 gibi , dünya hükumetine bağlı Nami'nin köyü, Usopp'un köyü, Arabasta, Dressrosa'da yaşananlar, Yonkou'ların adaları payladığı yeni dünya vesaire vesaire bu evrende dünya hükumetine bağlı bir ada olman pek bir şey ifade etmiyor kutsal vergiyi vermezsen başın yanıyor sadece.Aramaki dünyadaki şu anki düzen için doğruları söylemiş. Ya dünya hükümetine bağlanıp halkını barış içinde yaşatacaksın ya da bir korsanın ülkene çökmesine göz yumacaksin ve bunun sonuçlarına katlanacaksın.
Lütfü: Nika abi bu adam beni öldürdüDof: Trebol abi düştüm dizim kanadı.
Trebol: Orayı yok ediyoruz.
Dof: Abi bana yan gözle baktılar laf attılar.
Trebol: Hani nerdeler...
İki taraf da köpek olsa bile birinin tasması çok gevşek diğerinin çok sıkı yani amiraller daha kötü durumdaİşin en kötü tarafı en koyu amiralcilerin çoğu Shicbukailer hükümet köpeği diye etrafta gezen kişiler![]()
Bu süt çocuğu gibi yetiştirmek değil ki krala yan bakanı yaşatmamak.Ağır sadakatten kaynaklı öyle her tayfa bilmez bunlarıDof: Trebol abi düştüm dizim kanadı.
Trebol: Orayı yok ediyoruz.
Dof: Abi bana yan gözle baktılar laf attılar.
Trebol: Hani nerdeler...
Aksine Yamatocular gayet mutlu sopayla secde ettirmiş amiraliYamatocular geri vitessss))