Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav parçaladığı adam Burgess ya :D gören sancak Kata'ya yaptı bunu. Kata'dan iyi demedim zaten. Kata>Jinbe>Sabo. Jinbe vurduğunda öyle sağlam vuruyor ki havadaki dalgalar görünüyor etraftaki yapılar parçalanıyor. Haki olarak da pek fark yok.
Zoro Apoo'nun kokalı demirini kesince ortalığı aleve vermeseydiniz o zaman :D Hani Jinbei'nin yaptığı adam da Who ya.Who'nun Burgess'tan kat kat daha güçlü olduğunu mu düşünüyorsun cidden sen :D


Ulan ne güzel işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz beeeaaa!
King Sakazuki'yi yener diyip, King Sakazuki'nin 1 numaralı fanboyundan şit diff yiyince ölü taklidi yapmamız lazımdı evet üstad :D
 
Zoro, koka konusundaki yeteneksizliği latex giyiyor ama yaaaa diyerek kapatılmaya çalışan bir adamın kılıcını kırmış vay be :D Hani Sabo gibi sırf b.haki ile yaptığı bir şey de değil bu haberin olsun :D İleri h.haki +kokasını basmış bir Zoro'nun yaptığı bir şey.
Hahahahaljdaslkjdaslkdjaslkd :hhh:

King kadar rezil duruma düşen bir sağ kol daha yoktur herhalde. Aynı arc içinde hem Marco hem Zoro hem Aramaki'den ayar yedi.
King yerine Kata'yı koy Zoro karşısında o da aynı duruma düşerdi. Düşmeyeceğini düşünüyorsanız da size söyleyecek bir şey yok he öyle olsun :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık