Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki amiralin olduğu yerde görevini başarıyla tamamlayabiliyorsa bu adam sağ kol üstüdür. Daha geçen bölüm bir amiralin sağ kol seviyesi adama çektiği muameleyi gördük.
King ile Queen'in promosyon paketine döndürüldüğü yerde, amiral yaralamış ve o ekiple bile istediğini almış adam :hhh::hhh:
Ulan ne güzel işinize geldiği gibi yorumluyorsunuz beeeaaa!
 
Başka ülke forumlar: spoilere göre şöyle senaryolar gelişebilir korsanfan : spoilerden anlaşıldığı üzere şu>bu , kimin ki daha büyük :D
 
Yav parçaladığı adam Burgess ya :D gören sancak Kata'ya yaptı bunu. Kata'dan iyi demedim zaten. Kata>Jinbe>Sabo. Jinbe vurduğunda öyle sağlam vuruyor ki havadaki dalgalar görünüyor etraftaki yapılar parçalanıyor. Haki olarak da pek fark yok.
O tekniğin bir nedeni de şu olabilir
Birleştirmiştir yani. Bildirim şimdi geldi sabo da teknik diyorsun da arena içeriden patlıyor dıştan değil. Bu yüzden onun ismi de ekleniyor.
 
Bu onun Zoro'dan üstün silahlanma Haki'ye sahip olduğunu göstermez, Burgess'den iyi olduğunu gösterir, kaldı ki Burgess'in kendisi hasar almadı, sadece zırhı parçalandı. Luffy Katakuri ile çarpışınca acıdan elleri titriyordu, Burgess'de öyle bir durum yok.
Adam Zoro'nun sahip olmadığı gelişmiş kullanımı yapıyor. Meydanda yaptığı teknikten ve attığım panelden çok bariz bu. Katakuri eline kare mochi+koka basıp Luffy'nın yumruğunu karşılıyor ve öyle yamultuyor. Sabo ise eline koka basıp ejder pençesi tekniğiyle(haki tekniği) Burgess'ın zırhını parçalıyor. Hepsini de tek harekette üstelik. Yavaş yavaş parçalanma bile yok.

Şu kullanım Ray'in gösterdiği ileri silahlanma gibi bir kullanım. İçten parçalıyor işte.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 98)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık