Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    387
Babası ile dövüşen kız çocuğu durumu varken sağlıklık bir güç değerlendirmesi yapmak mümkün değil. Kaidou sevecen tavırlar sergilemedi belki ama kız babası nihayetinde.

Yamato önümüzdeki savaşlarda muhtemelen bir tayfanın 4., 5. adamı gibilerlerle muhatap olacak ve zorlanacak. Yani el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış durumu var Yamato için. Dışarı çıkmamış hiç. Ama çıkacak şimdi ve dünya ne kadar büyükmüş görecek.
 
asla anlam veremediğim konulardan biride ünvan üzerinden kıyas yapılması. özellikle son bölümlerde gördüğümüz kadarıyla amiral, yonkou, komutanlar ve savaş lordları arasında güç farkı olduğunu, hepsinin eşit seviyede olmadığını daha da anlamış olduk. yani şunu demek istiyorum: yamato belki aramaki seviyesindedir ama bir akainu değildir. yamato belki doflamingo seviyesindedir ama mihawktan güçsüzdür. yamato belki buggyden güçlüdür ama shanksa borusu ötmez.

velhasıl kelam şunu demeye getiriyorum: yamato yonkou seviyesinde dersek kime göre neye göre, amiral seviyesi dersek kime göre neye göre yonkou seviyesi dersek kime göre neye göre. ünvan falan bunlardan bağımsız olarak direk karakterler üzerinden güç kıyası yapmak daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

eğer öyle yaparsak yamato sağ kollar arasında bir tek katakuride takılır, beckmanda soru işareti (?) aramaki hakkında yorum yapmak için sayıyı beklemek lazım
 
Şu kısım olmasa beğenecektim. Meyve ve haki kullanmayan Big Mom'dan shit diff yiyen Queen nereye 3 hakiyi ileri seviye kullanan Luffyden uzun süre Kaido tutan ve denk çarpışan Yamato nereye. Bana göre de bu yorumu yapan wano'yu ya yarım yamalak okumuş ya ds.. :)

O kismi sonradan ekledim ve dürüst olucam Yamato'nun kısımlarını cok da detaylı hatirlamiyorum. O kismi biraz salladim. Ama Kaido Yamato'nun meyvesi icin cok uğraştı diye hatırlıyorum.

Meyvenin gizli ve özel bir gücü var miydi hatirlayamadim. Ama Kaido bu kadar aradıysa vardir bir seyi. :gamyon::gamyon:
 
Kız aşağıda kimseyi meyvesine ve kral hakisine layık görmemiş. O yüzden gördüğü muameleye bak. Kaido’ya vursa canını yakamayacak karakterlerle karşılaştırılıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık