Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ordan devam etmedim. Ne için ölmem lazımdı her türlü ölüyor musun orda?

En baştaki tutorial boss’u kastetmedim. Orda bi öldüm zaten. Dodge yaptım benden 2 metre uzağa indirdiği baltanın rüzgarından tek yedim.
Anlaşılan Demon's Souls'un karanlık döngüsüne hapsolmuşsun :D Boşuna demiyorum bu oyun hem en kolaylarından hem en zor souls oyunlardan biri diye.
Çünkü her şeyi doğru yaptığında pek zorlanmıyorsun ama 1-2 hata yaptın mı işte o zaman işler tamamen tersine dönüyor.

Demon's Souls'un dünyasının iki yüzü var, white ve black tendency diye. Oyunda insan halinle öldükçe olduğun dünya karanlıklaşıyor ve düşmanlar güçleniyor.
Ama eğer Nexus'da intihar edip dünyalara öyle girersen istersen 100 defa öl hiçbir şey olmuyor ve o dünyadaki bossları kestikçe o dünya aydınlanıyor.
Yani her Boss'dan sonra vücuduna geri ulaşıyorsun o yüzden her defasında nexus'a gidip intihar etmen gerekiyor.

Ben sırf bir hata yüzünden oyundaki son 9 kupayı alamamıştım. Çünkü o hatayla dünyayı kapkaranlık yaptım ve bir dünyayı geri bembeyaz yapmak çok zor çünkü neredeyse herkesten tek veya 2 yiyorsun. Ve oyun o kadar acımasız ki New Game+'a başlasan bile dünyalar karanlık kalıyor yani sıfırlanmıyor.
Yani oyunun resetlenmesini istiyorsan kaydını silip öyle tekrar başlaman gerekiyor oyuna.
Kural şu, sol dünyadan başlayıp sağa doğru her birinde hep ruh halinle dövüşüp oyun boyunca öyle takılmak.
 
Heat'i oynamadım ama fena değil diyenler vardı. Benim için en iyi NFS oyunu yıllardan beri aynı, Most Wanted (2005).
Heat güzel olabilecekken hic edilmiş bir oyun hikayesi aşırı kısa, hiçbir içerik gününcellemesi almadı online kısmı da rezalet. 1 noktadan sonra yapacak yarış kalmıyo oyunda
 
Heat'i oynamadım ama fena değil diyenler vardı. Benim için en iyi NFS oyunu yıllardan beri aynı, Most Wanted (2005).
Heat'i çıktığı gibi oynamıştım ve Payback rezaletinden sonra oyun iyi gelmişti açıkçası. Nfs'de şarkılar ve yarış dinamiği en önemli unsurlardan ve Heat'de bunlar fena değildi.
Heat aşırı iyi bir nfs oyunu değil ama doğru yolda ilerleyen bir oyun, eğer gelecek oyunda Heat tarzının üstüne baya koyarlarsa fazla hata yapamazlar diye düşünüyorum.
 
Bende olanlar hariç ilgimi çekecek bir oyunu en son ne zaman verdi bu lanet sistem hatırlamıyorum bile. Sadece oyunların online içeriklerini kullanabilmek için aldığım bir üyelik oldu iyice.
Arada bir güzel oyunlar veriyorlarlardı ama genel olarak tatmin edici bir üyelik sistemi değildi. Bu yeni PS Plus sistemi gayet iyi duruyor ama, içerisinde baya bir kaliteli oyun var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık