Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Amiraller'in Seviyeleri

Ne düşünüyorsun?

  • Katılıyorum

    Kullanılan: 16 24.6%
  • Katılmıyorum

    Kullanılan: 22 33.8%
  • Ehh.. Bazı yönlerine katılıyorum bazılarına katılmıyorum.

    Kullanılan: 27 41.5%

  • Kullanılan toplam oy
    65
Hâlâ Amiralleri Yonkoulardan aşağı gören yada Sağ kol = amiral diyen varsa ya kördür yada işi inada bildirmiştir yıllardır yazdıklarını yutmak istemiyordur. Bunun başka izahı yok çünkü.
Amiralleri yonkolardan yukarıda görmek için kesin bir sebep var da ben mi kaçırdım? Aksini iddia eden kör oluyormuş ya hani?
 
Pozisyonlar arası güç farkı yoktur. Biri korsanların diğeri denizcilerin tepesi. Bu birkaç sahnede hissettirildi bize:

Ancak bu mangada güç iradeye bağlı. Ve iradesi yüksek olan da %90 imparator olmak ister. Bm ve kaido denizci olsa amiral yaparlardı. Ama bunlardaki iradeyi kırıp hükümet köpeği yapamazdılar zaten. Big mom’a baksanıza garip garip hayalleri var. Tüm dünyayla aile oluyor falan. Kaido da canavarlarla dolu, güçlünün kazandığı bi korsan cenneti yaratmak istemiş. Denizciliği kesin bırakırdı bunlar. Ve bu hayaller de kral hakisiyle alakalı şeyler. Böyle hayalleri olmasa bu kadar güçlü olmazdı bu karakterler.

İstisnalar olacaktır. Ama genelleme yaparsak durum bu bence. İradesi yüksek olanın hayalleri büyük oluyor. Ve büyük hayalleri olan adamların çoğu hükümetten uzak duruyor. Amirallerin hayalleri olsa da basit kalıyor bunlara kıyasla.

Büyük hayalleri olanlar hükümetten uzak duruyor demişsin de, şu anki dünya zaten hükümetin hayalindeki dünya. Roger'a kadar sorun yaşamamışlar. Böyle bir durumda hükümete sağdık olan kişilerin hayal kurmak değil, gerçekleşen hayalleri korumaktan öte vizyonları olamaz.

Akaiunu mesela, adam mevcut sistemi sürdürmek ve iyileştirmek için çabalıyor. Bunu BM'nin ya da Kaido'nun hayallerinden farklı kılan ne? İçinde ucubelerin olmaması mı?
 
Kişisel yorumları geçelim lütfen. Buggy ile her Amiralin iyi bir tayfa ile Yonko olacağı kesinleşti. Yok 1 Yonko 3 Amiral alır, yok 1 Yonko 2 Amiral alır bunlar Yonko fanı yorumları. Burayı netleştirdik bir kere. :)

Şimdi düşünelim hangi Yonko Amiral olabilir? Seride Amiral yapılacak 2 Yonko vardı. Biri Kaido, biri BM. İkisi de bu kariyeri seçmedi / seçtirilmediler ve Amiral olamayacak özelliklerle magmaya yem oldular, aramızdan ayrıldılar. :)

Amiral olabilecek tek Yonko Beyazsakaldır. Belki Shanks ve Amiral olarak anılmak istenen Teach de olabilir. :)
 
Akainu yonko
Aokiji yonko
Kizaru yonko alt sınırı
Fuji amiral seviyesi Kizaru'nun biraz altı
Ryo'da Kizaru seviyelerinde çıkar.
Fuji meyve hakimiyeti+ uyanışla Kizaru'yu geçebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık