Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. D yi çıkarın yazan bölüme göre bu durum D lere bir mesaj olabilir diye çekinceleri var. Bu durum düşündürdü.
2. Law ve Kid'in ödüllerinin bu kadar arttırılmış olması bana saçma gelse de hikaye ilerleyişi açısından bir önemi olacaktır gibi düşünüyorum. Law'ın yorumu da buna gönderme gibi.
3.Adını telaffuz edemediğim yiyecekleri ve kültür öğeleriyle tanıtım tam gaz devam edecek gibi. Bu durum bundan sonra Wano'da geçen süreyi 3-5 sayı daha uzatır kanaatindeyim.Amiralin gelme sebebi de bununla ilgili olabilir.
4.Tengu'nun kimliği bana çok saçma gelse de sonunda kitabeyi görmek beni oldukça rahatlattı. Kırmızı olduğunu düşünüyorum.
5. Tengu nun tavırları bana aşırı saçma geldi. Kozukinin mirasını devralamamış torununa uzak kalmayı nasıl ister diye tepki göstermek istiyorum.
6. Tengu ile konuşan Robin'in annesi sahnesinin bağlanacağı yeri çok merak ediyorum. Geçmişte bu kadının sahnelerini araştırma isteği doğurdu. Bu noktaya gelebilmiş olması oldukça şaşırtıcı.
7. Yeni amiralin Canavar korsanlarını öldüreceğine inanmıyorum. Ancak işini bitirip yoluna devam etmesi de yine OP evrenine has bir şeydir. Kaido gili kovalasa daha anlamlı olurdu bence. Kaido uyanınca ne olacak ?
8.Amiralin yeteneği çok büyük ihtimalle bitkiler ile alakalı bir durum gibi duruyor. Karakterinin bir anda bu kadar gösterilmesi beni şaşırttı. Filo amiraline özenen biriyse neden Fujitora'ya tepki göstermedi diye düşündüm. Oldukça güçlü bir yetenek olduğu belli. Bunla birlikte tayfa tüm amirallerle kapışmış olacak. Ancak bu adamın yenilmesi bana pek olası gelmiyor. Sonucun nereye bağlanacağını çok merak ediyorum.
9.Luffy'nin yonkou olması gözlerimi doldurdu. Buggy ise güldürdü. Buggy balonu nasıl patlayacak çok merak ediyorum. Bu arada Buggy'nin yeni yonkouların hepsiyle münasebeti olduğu için bir korsan toplantısı için malzeme çıkar diye düşünüyorum.
4-Wanonun başında Brook ruh moduna girip oyuncak bebeklerin olduğu odada mavi ponegliff bulduğunu söylemişti Robin'e.Bu o ponegliff .
 

Usta geliyor mu Ryokugyu vs Sanji?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık