Zoro amiral alır diyen arkadaşlar Yonkounun bir amiral alamayacağını söylüyor ya şaşırıp kalıyorum. Sağ olun. bu gecelik kılıcımı kokladım gidiyorum ben. İyi geceler herkese iyi forumlar.
Adam kadayıf olmuş gelip bir de Kaido'yu alacak öyle mi? Ben bu kadar abartılan bir karakter görmedim.
Çok haklı bir yorum bu ikisi acayip şişiriliyor. Kaido ve King ikilisi gelse darma duman ederler ortalığı çok net bu.Sengoku DocQnun sütçü beygiri hayvanini tekleyemiyor Kaidoyla Kingi mi yenecek Kaido daha MFye varmadan 3 5 Boro Breathle denizci koramiral dev px bırakmaz, 15 20 kişi dışında kimse kalmaz karşıda. Onlara da vura vura indirirler. Sengoku kafasına toppyk sıkmış gibi 2 yıl sonra saçlar bembeyaz olmuş. Sengoku ve Garpı fazla büyütüyorsunuz.
Kaido ve king Garp,Sengoku,Kizaru,Aokiji,Akainuyu alıyor Şişiren bizizÇok haklı bir yorum bu ikisi acayip şişiriliyor. Kaido ve King ikilisi gelse darma duman ederler ortalığı çok net bu.
Cidden bir şu adamlara bak birde Kaido ve King'e. Kaido yine bir şeyler yapar da King çapraz ateşte ölür burada.Kaido ve king Garp,Sengoku,Kizaru,Aokiji,Akainuyu alıyor Şişiren biziz
Akainu ve Sengoku savaştan çıkmışlar zaten ne kadar uzun süre dayanabilecekler ki. Kaido Garp ve Aokiji'yi tutar King'de Kizaru'yu halleder tamamdır işte. Karasakalların ittifak yapma ihtimaline girmiyorum bile öyle olursa Denizcilerin hiç şansı olmaz.Kaido ve king Garp,Sengoku,Kizaru,Aokiji,Akainuyu alıyor Şişiren biziz
Kaido ve karasakal anlaşma yapamaz yaparsa wb tayfasını karşılarına alırlar. King kizaruyu alamaz en iyi ihtimalle bir süre tutar hadi diyelim aldı kaido Gapr-Aokiji ikilisini alamaz Hadi diyelim aldı hala sengoku ve akainunun boş boş durma ihtimaline dayanıyorsun akainuda gözle görülebilir bir hasar yoktu bu akainu dediğimiz adamın iklim değiştirip 10 gün aokijiyle savaşabilecek gücü vardı daha rahat devam ederdi.Akainu ve Sengoku savaştan çıkmışlar zaten ne kadar uzun süre dayanabilecekler ki. Kaido Garp ve Aokiji'yi tutar King'de Kizaru'yu halleder tamamdır işte. Karasakalların ittifak yapma ihtimaline girmiyorum bile öyle olursa Denizcilerin hiç şansı olmaz.