Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053: Yeni İmparatorlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 274 67.2%
  • Orta

    Kullanılan: 62 15.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 72 17.6%

  • Kullanılan toplam oy
    408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law gönüllerin yonkosu takma sen!
Mevki ile ilgilenmediğini bu bölümde de gösterdi. Ne Luffy'nin ne Buggy'nin imparator olmasına tepki göstermedi. Ödülüne bile tepki göstermedi. Kid öyle mi? Hemen koştu Luffy'e. :dd.d
Adam sadece amaçlarının peşinde. Benim için taçsız kral kendi. :rolleyes:

Eminim şuan Kaptanlar birlikte içiyor Kid ve Luffy.. Sağ Kolları Law ve Killer'da birlikte içiyorlar..
Law ortamda bile yok. Parti adamı değil. PH'dan beri bunu gösterdi bize. O işinin peşinde. Gazete haberinde bile sadece dünya haberlerine takılmış. Bu arada hoş geldin. :D
 
Mevki ile ilgilenmediğini bu bölümde de gösterdi. Ne Luffy'nin ne Buggy'nin imparator olmasına tepki göstermedi. Ödülüne bile tepki göstermedi. Kid öyle mi? Hemen koştu Luffy'e. :dd.d
Adam sadece amaçlarının peşinde. Benim için taçsız kral kendi. :rolleyes:


Law ortamda bile yok. Parti adamı değil. PH'dan beri bunu gösterdi bize. O işinin peşinde. Gazete haberinde bile sadece dünya haberlerine takılmış. Bu arada hoş geldin. :D
D.ler böyledir zaten, anca d olmayıp kendini güçlü sanan kızıl yeşiller unvan peşinde olur.
 
Yenebilir. Zamanında bize söylenen Üç Büyük Güç dengesinin Denizciler tarafındaki en güçlü üç üyesinden biri. Ki sen daha adamın ne çeşit bir gücü olduğunu bile bilmeden ezbere konuşuyorsun.
Düşüncelerine katılmamakla birlikte tabiki saygı duyuyorum.Beni daha iyi anlayabilmen için olaya nasıl baktığımı sana anlatacağım:

Luffy birkaç kez yenilmesine rağmen meyve uyanışıyla birlikte hiç Kaido'nun karşısında eğilip büküldü mü?Yani Luffy meyve uyanışıyla birlikte Kaido'ya tekrar yenildi mi?

Hayır.Yenilmedi.Luffy zorlanarak da olsa Kaido'yu yenebilmesi bundan sonraki dövüşünde de Luffy'nin uyanış açarak Kaido'yu yenebileceği anlamı taşıyor.

Yani anlayacağın meyve uyanışı açan Luffy,Kaido'ya karşı üstünlük sağlayabildiği için Kaido'yu yendi.

Bu da benim için Luffy'nin Ryokugyu'yu orta zorlukta alacağı konusunda bana bir kanı oluşturuyor.Çünkü Kaido dünyanın en güçlü varlığı ve korsanlar arasında en yüksek ödüle sahip insanı.Ve Luffy Kaido'ya üstünlük sağlayabildiği için Ryokugyu'yu da yenebilmesi gerekir.
 
Son bölümleri doğru dürüst okumadım da biri bana kısaca açıklama yapabilir mi acaba: 150 bölüm boyunca hiç hasar almayan, alsa da bana mısın demeyen Kaido'ya; Luffy ne yaptı da bu adamı yendi?
 
Serinin açık ara en skandal bölümü normalde bir bölüme bu kadar skandal sığdırmaz ama burada sınırlar zorlanmış;
1-Buggy serinin başından beri korkak,fırsatçı,tek amacı bir hazine bulmak olan,en ufak bir duruş karakter sergilememiş,one piece evreninde kimseye tehlike arzetmeyen,tayfasına baktığımızda ne kadar trol boş beleş adam varsa doldurmuş bir adam.Şimdi böyle bir karakteri ben sunmadım çizerin kendisi sundu bu adamı yıllardır böyle tanıttı böyle sundu.Şu ana kadar herhangibir haki türünde ustalığı varmı bilmiyoruz veya önemli herhangibir karakteri safdışı bıraktımı onu da bilmiyoruz.Pat diye bir anda bu adam Yonko ilan ediliyor.Lütfen kimse bölgesi vardır ondan yonko falan demesin.Bu seriyi yapan gereksiz adam yonko kavramını nasıl aktardı yıllardır.Yonkolar denizlere hükmeden imparatorlar değilmiydi.Yonko Buggy hangi denizin neresine nasıl hükmediyor?Tamam güzel kardeşim şaşırttın herkesi,trolledin herkesi,kendince espiri yaptın ama komik değilki eğlenceli hiç değil.Yıllardır ilmek ilmek işlediğin seriye bunu neden yapıyorsun.3 yonko tamam birisi eksik onu da;Law,Kid,Marco,Kata,Mihawk,Wevil,Hancock falan artık kimse onlardan birini yapsan kim nedeyecek?Tamam eleştiren gene olacak ama bu karakterlerin Yonko olmasının altını doldurabileceksin bir şekilde.Ama Allahını seversen Buggy'nin altını nasıl dolduracaksın?2 bölüm sonra Buggy bizim görmediğimiz zamanda şu icraatleri yaptı 3 tane hakide ustalaştı,yanına da şu şu şu adamları çekti falan mı diyeceksin.Tek amacın trollemek,şaşırttım,komiklik yaptım falan işte...

2-Luffy'nin ödülü nasıl 3m oluyor.Ödülün mantığı ne? Benim anladığım ödülü hükümet şunun için koyuyor.Bu korsan tehlikeli biz bunu yakalayamıyoruz bunu ölü yada diri yakalayıp getirene bu para helali hoş olsun.Şimdi One piece evreninin tarihinde Luffy ve Luffy'nin potansiyelinden daha tehlike ne var??? Böyle bir adamın ödülünü nasıl 3m yapabiliyorsun.Bırak 5 i 10 u bu adamı getirene açık çek ne isterse vercez demen gerek. Belliki 2 gün sonra bu adam gelip donanmanın ocağına incir ağacı dikecek.Öyle wb gibi depremle duvarları çatlatmayacak.Donanmanı kurduğun adanın büyüklüğünde hakili bir yumrukla komple adayı yok edecek.Bundan daha büyük ne tehlike var.Böyle saçma salak kurgu mu olur.Hadi Luffy'nin çağdaşı ve ilerde rakibi olacak adamlar yani rival olacak adamlar Law ve Kid di ben de üçüne aynı ödülü verdim diyeceksin.Yahu deli adam o zaman neden Luffy'i tanrı yaptın.Ya Luffy'i Nika yapmayacaktın ilerde Nika olacaktı ya da Kid ve Law da tanrı olacaktı.

Daha çok uzar giderde yazdıkça yazasmın kalmadığını farkettim fena soğudum.Herkesin zevkine saygı duyuyorum ama şu bölümün 170 in üzerinde beğeni almasına kimse kusura bakmasın anlam veremiyorum.Hadi 170 kişinin 70 i 2 bölüm sonra harcanacak amiral için gaza geldi iyi dedi geri kalan 100 kişi neden iyi buldu,neresini iyi buldu çözemedim:
1-Luffy'nin ödülünün saçma sapan olması mı iyi bulundu?
2-Buggy'nin yonko olması gibi dahiyane bir fikir mi iyi bulundu?
3-O kadar olay oldu tayfada çok iyi bir güç sıçraması oldu.Zoro ve Sanji lig atladı Yonko sağ ve sol kolu indirdiler ona rağmen ödüllerinden bahsedilmeden araya girildi bu mu iyi bulundu?
Lütfen beni aydınlatın bu bölümün hangi kısmı iyi bulundu.(Tekrar söylüyorum yeni amiralin gazına gelip karizmatik adamdı onun hatrına iyi dedim diyenleri bu soruların dışında tuttum)
 
Hadi şimdi bana söyleyin 2v1 İmparator indirmiş Law'ın iş 1'e 1 kaldığında neler yaptığını ? Karakterin hakkını yiyorsunuz bence. Zirveleri 1'e 1de böyle tutacak çok karakter yok.
Valla kid ve Law'ın doğru dürüst hasar veremediği adamla 1 vs 1 attı. Üstüne hasar da verdi ve çokca da ezilmedi.

Yamato rahat 3M eder ödül olarak. Geleceği aşırı parlak bir karakter.

Şimdi partyi amiral basacak. Normal vatandaş olarak girip bir ortamı mı süzer yoksa direkt katliam mı yapar onu bilmem. Ama mekan da hiç şansı yok.

2 yonkou'yu indirmiş herkes sağlam ve orada bulunuyor. Nasıl olacak hangi akla hizmet mekan basacak bilmiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık