Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw ben bu konuda yanlışım dedim.
Sende kendi konunda yanlış olduğunu kabul et işte Neyine zorluyorsun ki :D
Yahu sen konuyu yanlış anladın ama benim yanlış dediğim ne var? Söylesene Buggy'nin Yonkou olması troll ve saçma mı şu noktada?

Cevap çok net: EVET.

Neden?
Çünkü Buggy'nin tayfada ki "önemli kişiler" diyebileceğimiz devler bile tayfadan ayrıldı.
Buggy'nin şu Yonkou durumu tamamen trollük. Yani onun yerine Yonkou olabilecek pek çok grup olabilirdi ama Mangaka trolle devam ediyor.

Sen "Buggy'nin tayfada 6. kat mahkumlari var Yonkou olur" diyordun. Oysa böyle bir durum hiç bir zaman olmadı ve benim dediğim gibi Buggy'nin Yonkouluğu tamamen troll üzerine kurulu oldu...
 
Antik Zoan diye geçiyor bunlar. Yenilenmeleri gerek. Luffy Kaido ile savaştan çıktı. Sınırlarını zorladı. Ölümden döndü.

Zoro ağır hasar aldı Yonkou'dan. Ayrıca Enma King'den daha çok sıkıntıya soktu Zoro'yu. Zoro da kendini astı sinirlarini aştı. Ayrıca 2 kat hasar olayı var.

King ve Queen savaşta kendilerini aşacak bir şey yasamadilar. Haki olarak zorlanma da yok. Queen savaşı daha yeni baslamisti gibi hatta. Sanji'nin çok ciddi bir kaç darbesi vardır.

King de kendini aşacak şekilde savaşmadı. Sonda Zoro kızdı kanadını kesti. Sadece hasar aldılar. Öyle bir sonuna kadar sınırlarımi zorlayayım kendimi aşayım ölümün kıyısına geleyim muhabbeti olmadı.

Açıkçası King ve Queen en azından %65-70'lerindedirler.
 
Lanet olsun, bütün bir nesil buggy esprilerine gülüyor, buggy savunuyor ya da birer buggy fanboyu olmuş.

Bizler one piece'in ortanca çocuğuyuz, mizah seviyemiz ya da doğru bir kurgumuz yok. Bizim mizahımız buggy komedisi, en büyük kurgumuz hayatlarımız.

One piece'le büyürken, milyar berrylik yonko'lar göreceğimize ve tatmin olacağımıza inandık ama olmayacağız, bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve çok çok kızgınız.

-alvida durden
 
En saçma olan şey zaten law ve Kidd’in buraya gelmesiydi. Birader sizin ordunuz yok, tayfanız bile Killer hariç merhamet dilemekten başka işe yaramıyor. Yonkou’yu indirseniz ne olacak yerini alamayacaksınız ki?

Amele gibi bi yonkou indirip sonra yerine gelen diğer yonkou’ya koşacaksınız şimdi. Bege’ye korsanlıkla alakası yok sadece güçlüleri suikast ediyor demişti jimbe. Kidd’in bi farkı yok şuan.
Seride Yonkoular dışında hangi kaptanın adam akıllı tayfası var ki. Croco, Moria, Hancock, Buggy, Novalar, Jinbei... Daha uzar bu liste. Bu kaptaların hangi adamı hikayeye bir etki kattı. Croco ve Moria zamanında Yonkoulara dalmış ama ortada tayfa yok. Korsan tayfalarını hikayeden çıkarsak yoklukları bile belli olmaz. Bu durum serinin kanayan yarası malesef...Sadece Kid ve Law özgü bir şey değil.
Şu ordu ve nüfus meselesi ise aşırı abartılıyor forumda. Law şu an tek başına sefere çıksa, 2 hafta da bir sürü ada katar bünyesine. Gazeteye ilan verse tonla adam toplar. Sahte hasır şapkalar bile tonla adam toplamıştı. Herkesin Yonkoulara koşma sebebi isimlerini duyurmak zaten. O seviyeye geldikten sonra ordu, nüfus falan hikaye. Bir bakmışsın Kid yeraltı dünyasını komple ele geçirmiş. Yonkou'ya kafa tuttuktan sonra bunlar kolay iş. Önemli olan isim yapmak.
 

Oda bu cilt'le belli etmiş zaten buggy'nin yonkou olacağı'nı yıllar önce
Bu adam dayağı hak ediyor. :D

Keçi de Baphomet yani şeytan olsa gerek ama çok masum duruyor.Fakat anlamadığım nokta üçü meyveli Shanks değil.Acaba yanılıyor muyuz o da mı yedi keçinin meyvesini :hmm:


@Miyata Ichiro Kendi kendine gelin güvey oluyorsun yine.Sezar gibi garip bir yetenek ortaya koymadıysa sağlam King ve Queen kolayca indirmesi imkansız.Marineford savaşından biliyoruz Kizaru yada Kuzan'ın kolayca Marco ve Vista alamadığını.Hatta ikisi Saka için tehdit olmuştu.Olayların normal şartlarda gerçekleşmediği belli.Ki zaten King'in kanadını kırmışlardı kesmişti Zoro ve o kanatlar açıklanmadı uçmaya yaramıyordu aleviyle ilgisi olabilir.Queen de harap edilmişti sanki mekaniği ve silahları.
 
Şimdiiii, Sukiyaki yaşıyor. Daimyolardan birisi Zoro'nun kopyası. Bu adam daha tek kelime etmiş değil. Savaş bitince bir şeyler konuşabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 82)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık