Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de bence artık Yonko ve Amiral bazında tartışmamak lazım isim isim ele almak gerek. Malum Buggy de Yonkou artık. BM'nin performans ile Kaido'yu da gördük.

Büyük ihtimal Kaido'yu indirebilecek isim sadece Akainu olabilir Amiral'lerden. BM için Aokiji'ye Kizaru'ya ihtimal veririm. Greenbull ve Fujitors Komutanlar ile kıyaslanmayacak derecede güçlüdür yukarıdaki isimlerin bazılarından daha güçlü bile olabilir ya da dezavantaj avantaj olabilir.

Şu an bilinenler içinde yaşlılar hariç Garp ve Sengoku, Kong ve Hükümet ile İm de olmak üzere,

Zirve karakterler

Shanks
Teach
Dragon
Akainu
Luffy
Fuji
Aokiji
Kizaru
Greenbull


Yalan yok Mihawk da buraya girebilir. BM ile Kaido yaşasaydı onlar da girerdi.
 
Tüm Kek bittiği dönemlerde Katakuri amiral seviyesiydi. King'i gördük, ona da amiral tutar, yenilmez, ters rakip vs. diyenler oldu. Amirallerin farklı olduğunu her zaman savundum çok şükür. Çok konuda yanıldım ama bu konuda doğru ata oynadığımı düşünüyorum. Oden, Rayleigh gibi karakterler bizi yanıltmasın. Kata, King falan amirallerle kıyaslanmaz.
 
Ahh hakili yumruğum keşke takip etmemeye devam etseydin... Acımız büyük. Kafayı yedik forumcak.
Vay bee DnS m benim.Uzun zaman oldu bi hüzünlendim.:/

Yalnız hala takip etmiyorum beya.Arada neler oluyo diye bakıp çıkıyorum.Sen hala nasıl takip ediyorsun ? Zoro reyizi yeterince savundun,görevini yerine getirdin.Seninde bi emekliye ayrılma vaktin gelmiş gibi sanki.
 
Forumun karanlık zamanlarında yc3 başa baş giderdi amiral ile ama geldiğimiz noktada adam yc1 yc2 yoldan geçerken alıyor.
Kötü günlerdi cidden.... Jozu bir omuz attı diye adamları çektiler bu seviyelere. Yok Kizaru Marco'yu alamamış mf'de. Bunu bazen hala ciddi ciddi yazıyorlar. Üzülüyorum.

Marco'nun ıkına ıkına dövüştüğü kişileri yürürken alıyor adam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık