Nerede o eski yılbaşı kutlamaları diye acıtasyon yapıyordu bir aralar. Sebebi dansözlermiş de haberimiz yokmuş.@Raiden asıl acıtasyonu yapan burada.
Nerede o eski yılbaşı kutlamaları diye acıtasyon yapıyordu bir aralar. Sebebi dansözlermiş de haberimiz yokmuş.@Raiden asıl acıtasyonu yapan burada.
Jozu kafasını ters yöne çevirdi tek kolu gitti. Amiraller şakaya gelmez anlık yıkıcı olabiliyorlar.
Usta beni çekme oraya ya.Ben Jozu'yu görünce Aokiji övmek istedim sadece.Şu yoruma baya güldüm.
Şu yoruma baya güldüm.
Ryokugyu yüksek ihtimal kılıç lobisinin çoğu üyesini kendine çekecek. Feci bir tasarımla hayran bırakacak herkesi kendine.Kılıç lobisi, tüm kılıççıları kucaklar. İmparator, amiral, sağ kol ayrımı yapmaz. Canı gönülden sevdiğim tek amiral de Fujitora şu ana kadar. Ryokugyu'yu göreceğiz.
Ben ciddi ciddi o dev kılıçla Kaido'yu keseceğinden de korktum bir ara. Neyseki abartmadı.Luffy reyiz bile bu arc kılıç kullandı adam kesti. Seri kılıç ustalarının serisi.
Kılıç lobisi adına konuşmak haddime değil ama amiral ile sağ kol kıyaslamadım hiç. Amiralleri yonkoulardan bir tık geride gördüm hep. İşlenen 3 yonkoudan da 3'te 2 yonkoular iyi sınav verdi. WB ve Kaido amirallerden üstün gözüktü. Big Mom ise bırak amirali sağ kol bile etmeyecek performans verdi. Bir tek Big Mom'da patladık. O da Marco'yu cücük gibi yakaladığında bir işaret vermişti ama dövüşü çok rezil geçti.
Yumruk ile can almak varken kılıca gerek yok. Bu arada King'e Luffy vursa demokrasi çoktan gelmişti One Piece'e.Ben ciddi ciddi o dev kılıçla Kaido'yu keseceğinden de korktum bir ara. Neyseki abartmadı.