Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi kurguladığı evrene terse düşüyor ve inkar ediyor. Zaten hep troll ve eğlenceli bir yönü de mi vardı diyeceğiz?

Ah bakın neler yapabiliyorum, tam tersi işlerde yapabiliyorum mu bu, neyi kanıtlamaya çalışıyor? Büyük yazarlık mı şimdi bu?
Oraya özellikle "mantığını açıklar" yazmışım di' mi?
 
Aynen, bu yaptıklarına tepkiler çığ gibi olsa, belki yapmayacaktı böyle saçmalıklar.

Götü çok kalktı Oda'nın. Oda'yı bu hale getiren yine bu tipler, bunlar da çoğunlukla Japon abazan okuyucuları ve Oda tapıcıları.
Yok yani demek istedigim iyi kurgu yapip ovulse eyvallah da her yaptigi naneyi hakli cikarmaya calisinca gozumde oda’dan daha beter oluyor insanlar. Kraldan cok kralci misali.
 
Lordluğun bittiğini göstermek için buggy lord olmuştu şimdi yine aynısını yapıp ilan etti.Bu yüzde yüz ciddidir yonko severler kaybetti amiralciler kazandı.
Amiralleri de bitirecek Oda, eminim yani bu konuda.

Son savaşta falan rezil eder. Son savaşta korsanlar ön plana çıkacak güç olarak, MF gibi olmayacaktır. Büyük bir umutsuzluk doğuracaktır o savaş.
 
Ben Buggy'nin yonkou olmasının bu kadar dert edilecek bir şey olarak görmedim. Nika meselesi bundan çok çok daha büyük bir batırma idi. Buggy'nin yonkou olması gayet altı doldurulabilir. Güçlü olduğunu tüm dünyaya yutturmuş bi adam. Kalabalık güçlü tayfası var. Dünya hükümeti buggynin seviyesini bilmiyor sonuçta. Ooo tayfası güçlü, dof düşünce yeraltına çöktü, rogerla yolculuk yaptı, shanksın brosu diye bakıyorlar. O evrendeki biri için (biz buggy taaaa ilk bölümlerde gördüğümüz için biliyoruz güçsüzlüğünü) Buggy gayet yaklaşmaya çekineceğin biri.

Sadece ödül meselesi biraz rahatsız edici. Luffy hem lawdan hem kidden çok çok daha büyük bir tehdit değil mi wg için? Nasıl yonkou indirdikleri önemli değil, ama bu adamda "ulan bu meyve!!!" dediğiniz meyve var. Tayfası cebinden kidinkini de lawunkini de çıkarır. En büyük tehdit dediğiniz adamın oğlu, dedesi kahraman garp. Bağlantılarını biliyosunuz. Hayvani bi tehdit bu adam. Umarım ödül kolpadır.

Sukiyaki mevzusunun saçmalığını ıskalamışım :(
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık