Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun anlamı OP'a çok büyük bir anlam yüklemeyin. Roger niye güldü sanıyorsunuz? OP kritik bir yola girdi. Bakalım kendi çizgisine uygun bir şekilde mi trollük yapacak yoksa başka türlü mü. Umarım Teach'i güzel işler. Elde avuçta bir Teach kaldı. O da Luffy ile birlikte serinin yapı taşı. Zoro-Mihawk var. Shanks var. Sanji'nin allbluesu. Bunları güzel işlerse toparlar Oda.
 
Ya bırak. Senin Mihawk hakkında konuşmalarının milletin gene hikaye yazıyorsun dediğin Croco konuşmalarından gram farkı yok :). Mangada geçen seyler üzerinden konuşuluyor adam. Sen bulmuşsun bir seviye resetleme şifresi bir "Color Walk mudur databook müdür neysen oradan bunu Crocoya söyledi "SÖYLEMİ" üzerinden konuşuyorsun:). Aynı adam Kaidou'yu yumrukla yendirmeyeceğim de dedi, gitti kocaman yumruk yaptı. Manga dışı dediği her şeyi mangada yansıtamıyormuş değil mi?

Sahte spoiler üzerinden de tam diye gömüyorsun da aynısı Croco'ya olunca rererö:p.
Eeee ben yine ''Yazılı'' şeyler üzerinden konuşuyorum. Bunlar paylaşılmış mı? Paylaşılmış, SBS'ler Oda'nın söylemi mi? Evet.
Yani ''Şu şöyle olurdu, bu böyle olurdu'' demek benim yorumum değil ki. Ben zaten Oda'nın söylediği şeyleri, MF de çizdiği şeyleri söylüyorum. Bunu sağa sola kıvıran, farklı yerlere çeken başkaları... ;)

''Yumrukla yendirmeyeceğim'' demedi bu arada. ''Sadece yumruklarla yenseydi'' tarzında bir cümle kullandı. Bu konuda da ''Nika'' olayını kullandı zaten... ;)

Yahu Mihawk'ın olayı sahte spoilersa görmedim. Sahte spoiler olsa yazmazdım zaten, onun dışında Crocodile'ın ki çok daha net sahne spoiler olduğu. Yani sen Crocodile hakkında ''Rererö'' yapınca Alabasta ve antik silah konusunda sıkıntı yok. Fakat ben Mihawk hakkında yapınca canın mı sıkıldı? :D
 
Genelde hep bölümle ilgili bi espri yapmaya çalışırdım da bu bölüm çok yahu üstüne espri de yapılmaz. Buggy yonko olmuş ahahahahahahah ulan oda sensei nasıl bu kadar yüksek mizah seviyesine sahipsin? Bu kadar kompleks, katmanlı ve zeka dolu bir eser görmeyeli çook uzun zaman olmuştu cem yılmaz, Ricky gervais, CK ve niceleri ortak bir espri için kafa yormuş olsa dahi böylesine nitelikli bir komedi yaratamazlardı herhalde, yahu buggy yonko olmuş ahahahahahah ya ne adamsın oda ahahahahahah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık