Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komik değil ya, yani luffy seviye atlaya atlaya yonko olur o güç dengesi içindeki yerini görmek bizi tatmin eder diyordum. Buggy'nin yonko olduğu yerde yonko olmanın ne önemi var ki? Yani luffy'nin karakter gelişimi baltalandı direkt olarak. Oda iyi yazar diyenlerin hepsine kucak dolusu selamlar, hikaye akışını beceremeyen bir herif. Tek becerdiği şey karakter arka hikayesi yazıp, gizem yaratmak. Lost'ta yapıyordu bunu. İyice aynı şeye döndüler. Lost'ta bari damon lindelof gibi insan üstü bir yazar vardı, burda o da yok. Sadece çoook uzun bir manga olduğu için iyi geliyordu her şey, oturaklı geliyordu ama şöyle bir dönüp bakınca gerçekten kurguda büyük hatalar olduğunu, karakterler iyi yazılmamış olsa asla tutmayacağını fark ediyorum.

Oda bari daha çok karakter yaz da yazdığın karakterlerin kompleksliğiyle tatmin olalım, hikayeyi devam ettirmene gerek yok gülüm.

Ödüller ilginç bu arada yorum yapamıyorum üzerine, acaba luffy'nin Kaido'yu tek almadığını kid ve law kadar iş yaptığını mı anlatmaya çalışıyor? Eğer öyleyse niye G5 açtı?
 
@Crocus Ek olarak olması sence serinin dinamiğine aykırı değil mi? Değil diyorsan bir şey demeyeceğim seni KF'nin huzuruna salacağım. Bana bir kişi ''Buggy'nin Yonkou olması serinin dinamiklerine aykırı değil'' desin. :D

Karakter her noktada ''Troll karakteri'' olarak kullanılıyor, gelinen noktada da öyle kullanılacak ama bu saçmalığın zirvesi olacak. Buna anca ''Gülüp geçiyoruz işte'' diyenler olumlu olarak bakar. Yok şunun işine girmiş, bu adamlar katılmış vb. diye gitmez bu durum. Karakterin belli seviyede kendi gücü olması lazım, bu noktada Buggy dediğim gibi ''Troll karakter'' olarak kullanılan bir noktada OP de.
Değil. Croconun yonko olması seri dinamiğine göre 1 milyon kat daha saçma birşey adamda tayfa yok. Kendiside çok şey değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 118)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık