Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1053 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato: Açlıga alıskan bir durumu var.
Ryokugyu: aç bırakan bir yetenegi var.
Rakip belli oldu :)

Buggy yonkou :hhh: Hükümet ele ayaga düstü adam bulamadi. Yonkou için tayfa lazim. Shiciler tek tabanca. law ve kid desen tayfalari bir ise çok yaramiyor. Şuan güncel korsanlar içinde buggy harici gerçekten ekibi olan yok. Bir ekibi var. WB bile savaşta onlarin güçlerine degindi. Ancak gerçege gelecek olursak seviye yerlerde ama gayet mantıklı. Sebebi ekip olan korsan kalmadi ki.

Helikopter ryokugyu'nun yetenegi ciddi gibi duruyor her ne kadar queen ve king zayıf olsalarda ezik degiller. Ezip geçmis heralde. Onlara degindiyse big mom veletleriyle alakalı da birseyler bekliyorum.

Son olarak robin ve oden'in babasi olayi. Oda bi git. Tamam ezik halde baba ama bari dresroza king riku gibi altyapi hazirla. Tam feyk.

Diger konu ise asıl olay. Crocodile pluton'un gemi oldugu ve tek patlama ile bir adayi iz birakmadan yeryüzünden silebilecegini söyledi. Demekki kaido'nun özel demesinin sebebi bu. Antik silahtan dolayi. Tabiki joyboy etkisi olabilir.

Acaba wano'nun kendisi antik silah olabilir mi ya da adalarindan biri. Demek istedigim kocaman bir silah. Wano'daki teknoloji de övüldü. Malum phoneler de bunlardan çikti. Bunlar o silahi gecmiste hükümete karsi yapip sınırı kapadilar belkide ama silah kullanilmadi çünkü dünya baglantisi kesildi ve cografyadan dolayi dogal kale. Ayrıca demekki gorosei işgal etmek derken antik silah için. Muhtemelen biliyorlar. Bunun Zou ile baglantisi da vardir.

Belkide zounun çektigi ada büyüklügünde bir gemi silahi. Bir tahmin ama olaylarin rengi degisti. Görme ihtimalimiz ya da en azindan ne oldugunu bilme ihtimalimiz yüksek gibi. Gerçi hepsi aradan sonra.

BU arada tayfa ödülleri heralde veriliyordur.
law ve kid'in büyük luffy korsan ittifakina katilma ihtimali yükseliyor olabilir :)
 
Wuhahahah arkadaşlar bu sinir niye yau. Buggy imp oldu diye çocuğunu kesecek tayfa var yemin ederim ahahahahah. Yau gülün geçin işte, E. Oda'nın tam da yaptığı şeyi yapın, adam ve muhtemelen onun kafasındaki yakın arkadaşları Buggy'i görünce "inanamıyorum Buggy sama yonkou mu oldu ahahahaha harika vay canına ahahahah" diyip pirinç gömüyorlar kola içiyorlar falan. Bu adamın kafası da bu, kafa yapısı da bu. Yani niye daha fazlasını bekliyorsunuz ki anlamıyorum, bu seri hiçbir zaman bundan daha fazlasını vaad etmedi ki kimseye?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 81)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık